Monday, December 4, 2023
HomeGreenDa li se u vama krije mali, iritantni snob?

Da li se u vama krije mali, iritantni snob?

Sigurno poznajete barem jednog snoba i sigurno ne uživate u njegovom društvu. Snobovi imaju vrlo iritantne karakteristike ponašanja. Ako ćete biti do kraja iskreni, možda neke snobovske karakteristike otkrijete i u sebi. Evo kako možete da ih prepoznate.

  • Odabir kafića: Radije biste umrli nego popili kafu u lokalnom kafiću. Vi pijete samo posebne (i ekstremno skupe) kafe u luksuznim kafanama i klubovima.
  • Filmski hitovi: Vi po svaku cenu izbegavate da gledate filmske hitove. Bože sačuvaj, vi uživate samo u gledanju art filmova i pametnih dokumentaraca za koje niko nikada nije čuo.
  • I cveće je važno: Vaš partner zna da vam nikada, ali baš nikada ne sme kupovati obične ruže. Vi volite samo orhideje i kale, sve drugo je tako “seljački”.
  • Odabir vina: Pre nego što naručite vino, obavezno se raspitujete o njegovoj godini proizvodnje, a potom komentarišete da li je to bila dobra godina ili nije.
  • Odabir hrane: Dok stojite u redu na kasi s korpom u kojoj se nalaze samo zdravi, organski i dijetni proizvodi, zgražate se nad sadržajem korpi drugih ljudi u kojima se nalaze mesni proizvodi, zamrznuta hrana…

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!