Friday, February 23, 2024
HomevestDado & Dol Magic Crew promovišu album „Naživo iz teatra“ 28. novembra

Dado & Dol Magic Crew promovišu album „Naživo iz teatra“ 28. novembra

Bend Dado & Dol Magic Crew  održaće promociju svog novog albuma „Naživo iz teatra“ u izdanju diskografske kuće  Multimedia Music, 28. novembra u 18.30 u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će govoriti članovi benda, muzičar Nikola Čuturilo kao i direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović. Bend će te večeri i odsvirati nekoliko pesama u akustičnom aranžmanu i potpisivati diskove, koji će te večeri biti dostupni po promotivnoj ceni.

Promocija albuma multimedia music
 

Uz najavu beogradske promocije, bend je objavio i novi spot, za pesmu „Živ sahranjen“. „Spot je u producijskom smislu prekretnica ka boljem. Realizovan je u foto-video studiju „Studio 6111“ iz Subotice, a spot potpisuju Aleksandar Šećerov i Damir Vujković“ kaže bend i dodaje: „Pesma je inspirisana situacijama kada se sve vidi, ali svi ćutimo… kao da smo svi mi pomalo živi sahranjeni… Tekst pesme je bio inspiracija za scenario spota, odnosno, da se mi u pesmi koristimo znakovnim jezikom… Nije nam bilo lako naučiti znakovni jezi za potrebe spota, da budemo iskreni, ali eto uspeli smo zahvaljući tumaču za znakovni jezik Marini Bukvić iz Subotice. Pored toga, lepo je što znamo da, gledajući spot, mogu da nas razumeju i ljudi koji su gluvi, nagluvi, gluvonemi…

 

Video spot za pesmu „Žuv sahranjen“ možete pogledati na ovom linku:  https://youtu.be/KsER04R9kUY?si=TV5gFQwHrBV0HF7R

 

Bend posle beogradske promocije planira promocije po drugim gradovima Srbije,  gde će koncertno predstavljati novi album, potpisivati diskove, družiti se sa publikom…. izvesno je da će sledeća promocija posle BG-a biti u Subotici, o detaljima kada dodje vreme…

 

Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

Dado & Dol Magic Crew

https://youtu.be/3317tUDCz-8

https://www.youtube.com/channel/UC2I_BcXuX-aWYLeyV2PB2PA  

https://www.youtube.com/@dadodolmagiccrew

https://www.facebook.com/DamirDolmagic

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!