Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowDanas slavimo Svetski Dan Štrumpfova!

Danas slavimo Svetski Dan Štrumpfova!

Danas slavimo Svetski Dan Štrumpfova! Beograd je danas plavi grad! Na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra mali i veliki ljubitelji Štrumpfova došli su da se družimo, da crtamo zajedno, uživamo u slatkišima i pozdravimo glumačku koja je učestvovala u sinhronizaciji filma Štrumpfovi 2!   
Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Svetlana Seka Aleksić i Milan Tubić podelili su sa nama anegdote sa rada na sinhronizaciji filma ali i otkrili ko su njihovi omiljeni Štrumpfovi.

U novom animiranom filmu “Štumpfovi 2” (The Smurfs 2), zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?
Trejler filma “Štrumpfovi 2” pogledajte putem linka:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!