Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt ShowDanica Maksimović i Predrag Vasić na premijeri drugog dela Zmajeva!

Danica Maksimović i Predrag Vasić na premijeri drugog dela Zmajeva!


Ekipa glumaca koja je sinhronizovala animiranu avanturu ,,Kako da dresirate svog zmaja 2 3D” prisustvovala je premijeri u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center i družila se sa prisutnim gledaocima. Nakon projekcije u 15h i pre projekcije u 17h publici su se poklonili Predrag Vasić (Štucko), Danica Maksimović (Valka), Aleksandar Srećković Kubura (Stamenko), Marko Kon (Drago), Milan Milosavljević (Žderonja), Marija Mikić (Kamenoglava), Predrag Damnjanović (Šmrkavko), Marko Mrđenović (Ribonogi), kao i reditelj sinhronizacije Milan Antonić.
Predrag Vasić, kome je ovo prva sinhronizacija, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje filmom: ,,Ovo je stvarno fantastično! Gledao sam film na projekciji u 15h, ali moram da pogledam ponovo i na sledećoj projekciji u 17h, zato što je ovo najbolji animirani film ikada! A to ne kažem samo zato što sam i ja bio deo ekipe, već zato što je film ostavio stvarno neverovatan utisak na mene. A 3D tehnologija je fantastična.” Predrag takođe naglašava kako mu je bila velika čast da radi sa rediteljem Milanom Antonićem, kao i sa glumicom Danicom Maksimović.
Veliki broj dece imao je priliku da uživa u brojnim aktivacijama koje su priređene u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.
Specijalni gosti bili su finalisti konkursa „Moj Zmaj – dečija mašta može svašta“ koji su izložili svoje radove na temu ‚‚moj zmaj”. Konkurs je trajao malo više od nedelju dana; poslato je preko 100 radova na adresu zmajevi@mcf.rs, a nosioci deset najboljih radova imali su priliku da pogledaju premijerno film. Takođe, žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji, odlučio je koji rad zaslužuje prvo, drugo ili treće mesto, pa shodno tome udeljene su i specijane nagrade.
Pored toga, Studio za animaciju dece „Čigra“ organizivao je fantastičnu radionicu na kojoj su prisutnima oslikavali lica (facepainting),  a zainteresovana deca su pravila zmajeve od papira.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!