Saturday, April 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksDanska: Takmičenje u najmanjem penisu

Danska: Takmičenje u najmanjem penisu

Neki tvrde da je “sreća u malim stvarima”, a to bi upravo mogao biti slučaj i u ovoj čudnoj nagradnoj igri koja se održava u Danskoj.
Erotski portal Singlesex organizovao je takmičenje u kome ne tako ponosni vlasnici najmanjeg penisa postaju ponosni vlasnici novog iPhonea. Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju iPad.
“Ideja je čudna i smešna. Ovo je takmičenje polazi od same srži muškosti. Mnogo je muškaraca koji su nesretni jer veruju da moraju imati ogromni penis, ali nije uobičajeno imati veliki penis”, rekao je vlasnik portala, Morten Fabricius i dodao: “Sve mora biti veće, veće i još veće. Neverojatno je koliko su mediji prestrašili ljude da se otvore i pokažu kakvi su stvarno”.
Na adresu redakcije pristiglo je već nekoliko fotografija, a trenutno su u fazi proveravanja jesu li fotografije tuđe ili stvarno pripadaju vlasnicima.
Međutim, mnogi tvrde da ovo takmičenje ima i svojih pozitivnih strana: “Prosečna veličina penisa je 14 centimetara, a oni koji su ispod proseka videće da nisu usamljeni. Ovo je odlična prilika da muškarci prihvate ono što imaju”, rekla je Džejmi Veksman, predavač na Univerzitetu Widener.
S njom se složila i Sem Filips, bivši model Penthousea koja trenutno vodi poznatu radio emisiju “The Single Life” dodavši da je ovo zanimljivo i ženama s posebnim preferencijama: “Lično preferiram manje penise. Želim da penis udara u moju G-tačku, a ne u cerviks”.
 
Izvor: B92

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!