Friday, May 24, 2024
HomeBlueDataTraveler Micro fleš disk

DataTraveler Micro fleš disk

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je DataTraveler Micro – jedan od najmanjih fleš diskova na svetu. DataTraveler Micro je dizajniran kao ultra mali fleš disk koji se može ostaviti u uređajima kao što su tablet računari, tanki laptopovi i netbook računari ili sistemima za audio u kolima dok ste u pokretu. Mala težina i kompaktne dimenzije diska veoma lako dodaju 16Gb dodatnog prostora uređaju bez žrtvovanja dimenzija. Jednostavan je za upotrebu i samo ga treba povezati sa bilo kojim uređajem koji poseduje USB port. DataTravelerâ Micro se veoma lako uklapa bez preklapanja sa drugim priključcima i veoma je jednostavan za skladištenje, kopiranje i deljenje fotografija, video klipova i drugih omiljenih fajlova dok ste u pokretu.

“Kingstonov DataTraveler Micro je upotrebljiv fleš disk koji se savršeno koristi sa raznim uređajima kao što su tableti koji imaju USB port ili u tanki laptopovi. Zbog svoje male veličine takođe je zgodan za ostavljanje u uređaju dok se krećete”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne  Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe, kompanije Kingston Technology Europe.

Proizvod je dostupan u kapacitetima od 8 GB i 16 GB a takođe sadrži  i legendarnu pouzdanost Kingston proizvoda uz petogodišnju garanciju i 24/7 tehničku podršku. DataTraveler Micro je samo dostupan u EMEA regionu.

Specifikacije:

Kapaciteti: 8GB, 16GB

Standardizovan: poštuje  USB 2.0 specifikacije standarda

Kompatibilnost: Kompatibilan i sa USB 1.0

Dimenzije: 1.008″ x 0.657″ x 0.331″ (25.6mm x 16.7mm x 8.4mm)

Radna temperatura: 32°F do 140°F (0°C do 60°C)

Skladišna temperatura: -4°F do 185°F (-20°C do 85°C)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!