Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueDead Trigger vaskrsava zombije na Tegra 3 uređajima

Dead Trigger vaskrsava zombije na Tegra 3 uređajima

Nadovezujući se na uspeh ne tako davno predstavljene igre Shadowgun THD, Midfinger Games se vraća sa novom “pucačinom iz prvog lica”. Dead Trigger ljubiteljima igračkih konzola omogućava iskustvo koje će im dati razlog da pauziraju igru baziranu na NVIDIA Tegra 3 čipovima.
Okvirni opis igre je sledeći: svet propada zbog neobjašnjive infekcije koja pretvara obične ljude u zombije, a na igraču ili njegovom arsenalu je da obori mase neživih.

Kontrole na tablet računarima su intuitivne, sa tasterima za kretanje, pucanje i ponovno igranje na samom ekranu. Igrač takođe može povezati kontroler za igru na Tegra 3 uređaj i time dobiti igračku konzolu. Mobilni uređaj se direktno može povezati sa TV uređajem putem HDMI veze, tako da možete obarati zombije i na televizoru sa velikim ekranom.
Ukoliko imate bilo kakvu sumnju da Tegra 3 uređaji čine liniju koja deli igre PC kvaliteta i mobilne igara nejasnom, Dead Trigger će Vam to razjasniti.

Ova igra izgleda fenomenalno, a stepen do kojeg Dead Trigger iskorišćava prednosti Tegra 3 čipa, jedinog 4-PLUS-1 četvorojezgarnog  mobilnog procesora na svetu, je zapanjujuć. Ekskluzivni efekti koji se dobijaju na Tegra 3 uređajima nisu dostupni u standardnoj verziji igre: fizika realističnih pokreta, lebdeća magla, dinamički odsjaj i poboljšan izgled tečnosti i vode.
Fizika realističnih pokreta (eng. ragdoll physics), kao zamena za tradicionalnu tehniku animacije – canned animation, omogućava simulaciju pokreta u scenama umiranja, u realnom vremenu. Lebdeća magla i dinamički odsjaj dodaju na osećaju realnosti i bolje teksture u svim scenama, menjanući šemu osvetljenja u realnom vremenu. Efekti pomeranja vode i fluida udišu život u tečnosti i unose varijacije na različitim nivoima.
Dead Trigger predstavlja novu generaciju Android igara koje u potpunosti iskorišćavaju potencijal Tegra 3 procesora. Uskoro će biti dostupna kroz TegraZone.
Video klip koji pokazuje kako nova Dead Trigger igra izgleda na Tegra 3 uređajima možete pogledati na sledećoj adresi
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!