Monday, May 20, 2024
HomeBlueDigitalni portal Dobre stvari za dobre stvari!

Digitalni portal Dobre stvari za dobre stvari!

Prvi put u Srbiji korisnici će moći da pristupe digitalnom portalu „Dobre stvari“ pomoću pametnih uređaja – telefona, tableta i laptopova na kojem će moći da postavljaju sve one dobre stvari sa Interneta koje su im važne.

Na jednom mestu, na adresama www.dobrestvari.rs i m.dobrestvari.rs (za mobilne telefone), Internet korisnici imaće pristup prodavnici digitalnih sadržaja, najpopularnijim društvenim mrežama, i-mejl nalozima, pretraživaču Google i Youtube-u, vestima sa popularnih internet portala, kao i vestima sa video sadržajem.

„Tehnologije postaju sve naprednije, a klijenti i tržište sve zahtevniji. U želji da i dalje budemo lideri u inovacijama pokrenuli smo i razvili digitalni portal na inteligentnoj platformi koja prepoznaje korisnikov uređaj i prilagođava sadržaj. Portal će zadovoljiti svakodnevne potrebe u komunikaciji svih korisnika bez obzira da li koriste pametne telefone ali i sve one telefone koji podržavaju internet. Ovaj portal donosi praktično i jedinstveno internet iskustvo na velikim i malim ekranima gde su sve relevantne informacije za korisnika na jednom mestu“, rekao je Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje u Telenoru.

Specijalne promocije i usluge poput podešavanja mobilnih uređaja, aktivacija personalizovanih kampanja i usluga, kontrole troškova, uvida u specifikaciju poziva kao i u stanje računa imaće samo Telenorovi korisnici. „Dobre stvari“ svakom Telenorovom korisniku pružaju mogućnost i da reši dileme u vezi sa Telenorovim uslugama i proizvodima.

Tokom promotivnog perioda svi Telenorovi korisnici koji se registruju na portal dobiće, u zavisnosti od njihovog trenutnog paketa, i besplatne aplikacije na Telenor marketu. Telenor postpejd korisnici dobijaju duplo više minuta i megabajta iz svog paketa tokom dva meseca, a pripejd korisnici imaju mogućnost besplatnog aktiviranja aktuelne kampanje iz ponude na servisu Moj Meni.
Korisnik se registruje unoseći korisničko ime, lozinku, svoju i-mejl adresu i broj telefona. Svaki profil na portalu „Dobre stvari“ dostupan je isključivo njegovom vlasniku, a sve informacije su poverljive u skladu sa Politikom privatnosti podataka na portala.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!