Sunday, June 16, 2024
HomeBlueDigitalno bez po muke

Digitalno bez po muke

Sigurno svako od vas ima minimum nekoliko VHS kaseta sa sadržajem koji bi voleli da digitalizujete, međutim pitate se kako to da uradite na najednostavnoji i najpovoljniji način?

Pretpostavljamo da će dobar deo vas pojuriti kod nekog polučenog kompjuteraša koji kao ima neki skup softver kojim čupa snimke sa trake i konvertuje i digitalni oblik – naravno uz adekvatnu nadoknadu, ali hajde da spustimo loptu i malo razmislimo.

Mi vam savetujemo da tu stanete i ozbiljno promislite o nabavci –  VideoMate C200 Plus konvertor iza koga stoji provereno Compro ime i krajnje korektna cena. Sve što treba da uradite je da instalirate prateći softver, odaberete izvor sa koga povlačite materijal (VHS rekorder, VHS kamera itd.) i uživancija može da počne.

Preko pratećih aplikacija konfigurišete sve parametre i određujete kvalitet slike, što uopšte nije teško, pošto je napravljeno tako da vas vodi korak po korak. Da stvar bude lepša cena konvertora je više nego povoljna, tako da budite sigurni da vaši snimci neće biti zarobljeni!

Cena (sa PDV-om): 2.789,99 din

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!