Program za doček Nove godine u Beogradu je uveliko najavljen, a pored njega program za reprizu Nove godine.
Početkom novembra ceo Beograd je okićen novogodišnjom rasvetom, koja krasi ulice Beograda. Praznični duh, nešto ranije, oseća se na svakom koraku i samim tim povećana je potražnja za dočekom Nove godine 2018. Novagod.com redakcija ima najveći broj ponuda za doček koji možete naći na početnoj stranici našeg portala. Dobra vest je da su 1. i 2. Januar slobodni dani, pa se možemo opustiti na izabranom dočeku.
Kako vlasti navode, Beograd je  najosvetljeniji i centar svih dešavanja u jugoistočnoj Evropi.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da novogodišnje osvetljenje grada košta oko 2 miliona dinara I dodao:
– Nikada se nismo, kao do sada potrudili da Beograd ovako zablista. Kada smo pre par godina preuzeli upravljanje gradom, Beograd je imao novogodišnju rasvetu na 24 lokacije a sada ima na 50. Za Novu godinu Beograd, će imati vatromet kao nikada do sada I ovogo puta će trajati 7 minuta I biće 5 do 6 puta intezivniji.
Očekuje se da će u srpskoj prestonici ovog puta biti rekordna poseta stranaca I da će od 1. Decembra biti najintezivniji novogodišnji program.
Evo I spiska novogodišnjih dešavanja:
Trg Nikole Pašića je već okićen a praznična novogodišnja euforija će biti upotpunjena I klizalištem koji će podsećati na scene iz romantičnih filmova zbog osvetljenja na ledu I disko kuglu. Na istoimenom tgu biće održana I besplatna manifestacija Dečja Nova godina od 16. do 30. decembra
Nastupaju: 
1. Aca Lukas Beograd 2018
2. Plavi Orkestar 2018
3. Tropiko bend Beograd 2018 
4. Saša Kovačević Doček 2018 
5. Bajaga I Instruktori 2018 I drugi….