Saturday, April 20, 2024
HomeOrangeDodatna projekcija filma „Led Zeppelin: Celebration day” u beogradskom „Cineplexxu“

Dodatna projekcija filma „Led Zeppelin: Celebration day” u beogradskom „Cineplexxu“

Zbog velikog interesovanja publike za koncertni film „Led Zeppelin: Celebration day“ , koji će samo sutra, 17. oktobra, biti prikazan u bioskopu „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, dodata je još jedna projekcija, u 21 čas i 30 minuta, pored jedne, već zakazane, za 20 časova.
U Srbiji, istog dana u 20 časova, „Led Zeppelin: Celebration day“ biće  prikazan i u bioskopima „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu. Snimak legendarnog koncerta iz 2007. godine, tada će imati i svetsku premijeru na više od 1500 ekrana širom sveta.
Rok sastav „Led Zeppelin“ je 10. decembra 2007. godine održao koncert u londonskoj O2 Areni, posvećen njihovom dragom prijatelju i osnivaču kuće Atlantic Records, Ahmetu Ertegunu. Ono što ga je obeležilo je više od dva sata energičnog bluz rokakoji je odmah potom postao deo legende o „Led Zeppelinu“. Osnivačima benda, Džon Polu Džounsu, Džimiju Pejdžu i Robertu Plantu pridružio se Džejson Bonam, sin njihovog bubnjara Džona Bonama, da bi izveli 16 pesama sa proslavljenih albuma, uključujući hitove: „Whole Lotta Love,” „Rock And Roll,” „Kashmir” i „Stairway To Heaven”.
Karte za koncertni film „Led Zeppelin: Celebration day“ su u prodaji, a mogu se nabaviti isključivo na blagajnama bioskopa „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu.
Za dotanu projekciju u beogradskom bioskopu postoji mogućnost onlajn rezervacije. Informacije se mogu naći na adresi www.cineplexx.rs.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!