Thursday, June 13, 2024
HomeBlueDva od jednom

Dva od jednom

Genius je predstavio dodatak svojoj porodici miševa, pod imenom Genius Traveler D6600.
Reč je o mišu koji je istovremeno moguće spojiti na dva računara odnosno preciznije na dva uređaja – desktop računar, notebook ili tablet.
Na oba računara miš se spaja bežično, uz pomoć odgovarajućeg prijemnika minijaturnih dimenzija koji se priključuje u USB konektor. Posebnim, lako dostupnim, prekidačem na samom mišu određujete koji uređaj trenutno kontrolišete. Kada ih ne koristite, dva pico-receivera moguće je smestiti u odgovarajuće otvore unutar miša kako ih ne biste izgubili.
Traveler D6600 nudi i Geniusov Stick’n’Go mehanizam koji vam omogućava da ga prikačite na doslovce bilo koju površinu. Napaja se iz jedne AA ili AAA baterije – ovo je prvi miš na svetu koji podržava korišćenje oba tipa baterija. Koristite li AA bateriju, Traveler D6600 može izdržati i do deset meseci rada.
Osim na računar, Traveler D6600 možete spojiti i na tablete i pametne telefone sa Androidom 4. U tu svrhu se uz miš isporučuje i poseban kabl koji vam omogućava da spojite prijemnik na micro-USB priključak tableta. Traveler D6600 težak je svega 73 grama, mogu ga koristiti i dešnjaci i levaci.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Ne pismeni covece (LIČE), ne pise se i ne kaze se desnjaci i levaci, nego desnoruki i levoruki. Jer ljudi imaju levu ruku, a ne levak umesto nje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!