Wednesday, May 22, 2024
HomeZdravljefitnessE-PRIME sprema nove modele električnih bicikala

E-PRIME sprema nove modele električnih bicikala

Neosporna je činjenica da električni bicikli iz godine u godinu postaju sve popularniji širom planete. Njihov broj na ulicama Srbije je svakog dana sve veći, a tome je ponajviše doprinela upravo činjenica da su ovi bicikli odlična investicija tj. da za uložen novac donose ne samo željeni komfor u smislu pređenih kilometara i udobnosti, nego i lakoću održavanja i korišćenja, kao i zanemarljive prateće troškove. Primer: zamislite samo koliko se uštedi na gorivu vozeći se biciklom na baterije, odnosno električni pogon, plus na to treba dodati i bezmalo 0% emisije štetnih materija, kao i podatak da se električni bicikli lako parkiraju (zauzimaju minimalan prostor) i da za njih nije potrebno imati vozačku dozvolu.

Običan bicikl obezbeđuje bezbrižnu i ekonomičnu vožnju, ali sa električnim biciklom stvari postaju mnogo zanimljivije i lakše. Električni bicikli su odlični i za starije ljude koji su navikli da im bicikl bude glavno prevozno sredstvo, ali više nisu u stanju da se naprežu vozeći ga. Zapravo, upotreba električnih bicikala je mnogo šira od prevoza osobe sa jedne lokacije na drugu. Oni se sve više koriste i u dostavne svrhe, za patronažu, ali i direktnu prodaju. Srbija ima svog proizvođača električnih bicikala, kompaniju E prime koja razvija i proizvodi vrhunska rešenja itekako zanimljiva ne samo domaćim i regionalnim već i stranim kupcima. Aktuelna ponuda pomenute kompanije je veoma bogata i raznolika – od low end modela do najviše klase za koju je ovaj proizvođač osvojio impresivne domaće i međunarodne nagrade.

U skladu sa aktuelnim trendovima kompanija E prime je za tekuću 2020 godinu spremila niz noviteta među kojima su novi modeli popularnih električnih bicikala effectoeffecta, koji su doživeli promene na nivou dizajna koji je sada mnogo atraktivniji, ali i na nivou pratećih elemenata (manja centralna kutija, nova svetla, novi tasteri…). Tu je i nova elektronika koja će u značajnoj meri poboljšati korisničko iskustvo ovih rešenja. Novi modeli su dostupni samo u izvedbama City i Deluxe koje su i najpopularnije. Među novitetima ove godine očekuje se i novi EVO R model koji će biti težak svega 21 kilograma i cenovno prilagođen najširem krugu korisnika. Premijera novih E prime električnih bicikala se očekuje na sajmu Moto Passion u martu mesecu, dok se prvi primerci za isporuku i prodaju očekuju tokom aprila i maja.“Ova godina je jako važna za kompaniju E prime iz mnogo razloga – novi proizvodni pogon je tu, spremili smo nove modele, kao i zanimljive dodatke, a tu su i neka inovativna rešenja koja će u značajnoj meri poboljšati samo korisničko iskustvo u vožnji naših bicikala. Brojne nagrade iz prošle godine su nam dale vetar u leđu, ali i podsetile na veliku obavezu koju imamo prema korisnicima ispred sebe.”– izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!