Monday, May 20, 2024
HomeBlueEkonomičan i pouzdan - Epson L210

Ekonomičan i pouzdan – Epson L210

Epson je kompanija sa izuzetno dugom tradicijom u proizvodnji inkjet štampača i multifunkcijskih uređaja i ime je za koje se vezuju brojne inovacije, među kojima se trenutno posebno izdvaja CISS tehnologija, odnosno sistem kontinuiranog dotoka mastila. Mi smo već imali priliku da vam detaljnije predstavimo veći broj CISS printera i MF uređaja ovog proizvođača, a zbog zanimljivosti same tehnologije nastavićemo i ubuduće da vas upoznajemo sa novitetima iz CISS familije. Zapravo, krećemo već danas i to sa sveže lansiranim L210 multifunkcionalcem koji nudi odlične radne karakteristike, malo troši i spada u ultra portabilna rešenja.

L210 je moderno dizajniran inkjet MF uređaj malih dimenzija kod koga je proizvođač akcenat stavio na brzo i kvalitetno štampanje, kao i na visok stepen mobilnosti. Isti koristi četiri odvojena rezervoara sa mastilima (CMYK sistem) postavljena sa desne strane i novu Micro Piezo glavu za štampanje sa kojom postiže fenomenalne štamparske rezultate. Kada to kažemo na prvom mestu mislimo na broj odštampanih stranica u minuti (do 27 mono, odnosno 15 kolor otisaka u minuti – iz Draft moda), a zatim i na odličan kvalitet otiska, tj. vrhunsku reprodukciju boja i besprekornu detaljnost. Pored dobrog kvaliteta štampe, L210 nudi i solidan kvalitet kopija (doduše nešto tvrđih prelaza), kao i veoma dobre skenove koji su potpuno upotrebljivi i za dalju obradu.

Ono što se još ističe kod ovog CISS multifunkcionalca je dobra konektivnost, kao i podrška za sve aktuelne Windows i Mac platforme. Ekomičnost mu je takođe velika prednost i upravo zbog nje verujemo da će naći na armiju korisnika. Konkretno sa L210 MF uređajem možete uštedeti i do 40% na potrošnji mastila, a da stvar bude lepša isti spada i u male potrošače energije što ga čini dodatno isplativijim i naravno interesantnijim širem krugu korisnika. Na žalost, inicijalna cena mu nije baš previše atraktivna, ali ako mnogo štampate veoma brzo se isplati.
Cena (sa PDV-om): 26.963,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!