Monday, May 20, 2024
HomeBlueEkonomični projektor za škole i kancelarije

Ekonomični projektor za škole i kancelarije

Iz kompanije Epson stiže nam još jedan veoma zanimljiv projektor dizajniran za prezentacione i edukativne namene – EB-93H. Vizuelno i konstrukcijski ovaj model se ne razlikuje previše od ostalih EB rešenja u Epson-ovoj ponudi, međutim ono što ga čini posebnim je kompaktnost i vrhunske radne karakteristike. Pored svega on je veoma mali potrošač energije, a kada zatreba bez mnogo muke može biti prenet sa jedne na drugu lokaciju.

Osnovu EB-93H projektora čini Epson-ova 3LCD tehnologija koja u kombinaciji sa 55-inčnim MLA (D8) čipom garantuje besprekornu reprodukciju pigmenata i odličnu detaljnost čak i prezentacija napravljenih u skromnijim rezolucijama (ispod 800×600 piksela). Kada smo već kod rezolucije da kažemo da EB-93H projektor operiše maksimalnom radnom rezolucijom od 1024×768 piksla, što je realno gledano i više nego dovoljno za sve prezentacione namene – bilo kancelarijske, bilo edukativne.
Kao što smo napomenuli Epson-ov EB-93H projektor je i jedan od najekonomičnijih projektora na tržištu, a to u prevodu znači da njegova lampa, kao i kompletna elektronika troši značajno manje energije u odnosu na slična konkurentska rešenja. Konkretno potrošnja je manja za nekih 30% do 40% što je postignuto ugradnjom naprednijih elektonskih komponenti i lampe visoke osetljivosti.
EB-93H projektor krasi i veoma tih raskladni sistem, kao i mogućnost finog konfigurisanja preko pratećeg OSD-ja. Jača strana mu je i odlična konektivnost, ali i puna podrška za rad sa najrazličitijim platformama uključujući i najpopularnija mobilna radna okruženja. Cena mu jeste malo viša (u poređenju sa sličnim konkurentskim modelima), to stoji, ali obzirom šta sve nudi veoma brzo se isplati.
Cena (sa PDV-om): 82.523,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!