Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueElegantni multipraktik

Elegantni multipraktik

Težnja proizvođača multifunkcijskih mašina da naprave što fleksibilnije rešenje u najvećem broju slučajeva se završi neuspehom, međutim ima brendova koji uspeju da kreiraju poprilično savršen MF i to za male pare. Upravo to je pošlo za rukom kompaniji EPSON, koja je nedavno predstavila mali, ali odlično odrađen multipraktik – Stylus SX425W. Za ovaj model je karakteristično da objedinjuje tri osnovne funkcije: štampanje, kopiranje i skeniranje.

Baziran je na 4 odvojena DURABrite Ultra Ink kertridža, što u startu govori da se ne radi baš o klasičnom low-end modelu, već o malo ozbiljnijoj mašini. Konkretno on je namenjen kućnim korisnicima i malim kancelarijama, koje umereno štampaju. Pogodan je za sve namene, pa i za povremen print fotografija. Njegova maksimalna operativna rezolucija je deklarisana na 5760×1440 piksela, dok je veličina kapljice koja padne na papir 3 pikolitara.

Skener je preuzet sa model SX400, a samim tim i formirani kopir. Iaoko nije preterano brz u radu Stylus SX425W ima jednu veliku prednost – ugrađeni WiFi adapter koji mu donosi svu slobodu interakcije sa drugim uređajima. Komunikacija preko klasičnog USB 2.0 porta se podrazumeva, a komforna kontrolna tabla će vas lišiti muka direktne veze sa PC-jem. Vreme je da vaš pogled na svet štampe dobije bežičnu crtu.

Cena (sa PDV-om): Uzorak

Kontakt: BS Procesor, www.bsprocesor.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!