Friday, May 24, 2024
HomeBlueEpson dobija prestižnu EISA nagradu

Epson dobija prestižnu EISA nagradu

Nadovezujući se na uspeh u sektoru proizvoda za prikaz slike, kompanija Epson, vodeći svetski proizvođač tehnologije za projekciju, reafirmisao je svoju poziciju osvojivši nagradu za “Najbolji projektor u Evropi za 2012.-2013. godinu” za model EH-TW9000W od strane udruženja EISA (European Imaging and Sound Association).
Panel sudija iz EISA udruženja bio je impresioniran jednostavnošću podešavanja ovog proizvoda, izvanrednom reprodukcijom video sadržaja i kompenzacijom pokreta, komentarišući: “Ovo je jedno od najboljih rešenja na tržištu danas koje možete koristiti za kućni bioskopa iz snova.”
Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “EISA nagrade su ključni indkator kvalitetnih proizvoda na tržištu, a ovo priznanje koje je dobio projektor EH-TW9000W je svedočanstvo naše ekspertize u proizvodnji projektora visokog kvaliteta. Ova nagrada dodaje vrednost na već postojeća dostignuća modela EH-TW9000W, koji je već nagrađen od strane TIPA udruženja (Technical Image Press Association) početkom godine. Epson se ponosi činjenicom da predvodi na polju tehnologija projekcije i kućnog bioskopa.”
Epson EH-TW9000W je prvi bežični Full HD 3D projektor na tržištu koji dozvoljava podešavanje bez neuglednih kablova svuda unaokolo. Ovaj model pripada najvišoj klasi Epsonovih projektora i nudi vrhunsko iskustvo u tri dimenzije, sa jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji, koja iznosi do 2400 lumena, kao i visok odnos kontrasta koji iznosi 200,000:1, a upotpunjen je i najsavremenijim tehničkim karakteristikama.
Model EH-TW9000W dozvoljava potpunu HD bežičnu konektivnost, omogućavajući svim ljubiteljima filma, igara ili sporta da uživaju u moćnom 3D iskustvu iz udobnosti sopstvenog doma, kao i u kvalitetu 2D slika.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!