Friday, May 24, 2024
HomeBlueEpson EB-W03 projektor

Epson EB-W03 projektor


EB-W03 se vizuelno ne razlikuje od ostalih EB projektora u Epson-ovoj ponudi – tu su vrhunska izrada, lako montiranje, odlična elektronika i dobre mogućnosti za povezivanje. Ono što njega konkretno odvaja od ostalih modela u ponudi je mala potrošnja energije i veoma povoljna cena zbog koje već nekoliko meseci uživa ogromnu popularnost u svetu. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja u sprezi sa naprednim rešenjima za prelom pigmenata omogućava besprekoran prikaz (projekciju) boja i zavidnu detaljnost i to čak i u situacijama jačeg dnevnog osvetljenja.
U odnosu na modele iz iste klase EB-W03 nudi veći broj lumena i nove funkcionalnosti, kao što su Colour Universal Design (CUD), HDMI izlaz, dugme za isključivanje audio/video signala i slajder za korekciju horizontalnih ivica slike. Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji daju do tri puta svetliju sliku, što znači da ne mora da se zamračuje prostorija kako bi se dobila kristalno jasna slika, čak ni preko dana. Takođe, ovaj projektor je jednostavan za korišćenje i ima bolji kontrast koji konkretno iznosi 10000:1.
Kako je reč o kompaktnom projektoru isti se veoma brzo i lako montira bilo na zidne ili stone nosače i za svega par minuta je spreman za rad. Sve što je potrebno da se odradi nakon povezivanja je da se EB-W03 pravilno setuje, mada i za to postoji automatska opcija u okviru OSD-ja. Kada smo već pomenuli OSD da kažemo da je isti maksimalno komforno odrađen, tj. sve opcije su raspoređene tako da korisniku budu na dohvat ruke. Grafičko okruženje je odlično, a ono što je posebno važno da se odlično razume sa svim aktuelnim desktop i mobilnim platformama.
Kao odgovor na rastući trend deljenja informacija sa pametnih uređaja, laptop i tablet računara, ovaj projektor radi i sa iProjection aplikacijom za iOS i Android uređaje. Pomenuta aplikacija omogućava jednostavno deljenje sadržaja preko projekora, ali i brojne napredne mogućnosti vezane za šerovanje najrazličitijih vrsta sadržaja.
Iako je reč o veoma kompaktnom projektoru njegove mogućnosti su izuzetne. Kada to kažemo pre svega mislimo na kvalitet slike koji nudi, kao i na brojne napredne funkcije. U radu se pokazao kao jedan od tiših, a velika prednost mu je i brza i laka montaža. Cenovno gledano EB-W03 je pozicioniran među povoljnija rešenja i zbog toga ima velike šanse da se ozbiljno kotira na tržištu.
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!