Monday, May 20, 2024
HomeBlueEpson EB-W29 projektor

Epson EB-W29 projektor


Potražnja za mobilnim projektorima iz godine u godinu je sve veća i veća, a trenutno se najviše traže ultra portabilni modeli poput EB-W29 projektora kompanije Epson koji teži svega 2.6 kilograma, a nudi sliku vrhunskonskog kvaliteta. Epson je sa ovim modelom opasno zakoračio u svet moćnih kompaktnih projektora koji bi u budućnosti trebalo da čine 90% ponude i to u svim kategorijama. Hajde da zajedno pogledamo po čemu je ovaj model sve poseban…
Kao što smo i pretpostavljali EB-W29 je napravljen od veoma kvalitetnih materijala tj. plastike koja je izuzetno jednostavna za održavanja i pre svega lagana pa je transport ovog projektora iz jedne prostorije u drugu (i sa jednog mesta na drugo) jednostavan, lak i brz. Poput ostalih EB projektora i EB-W29 se lako montira na sve zidne i desktop nosače, a prava poslastica je što se u paketu isporučuje sa torbom za transport čime se dodatno u prvi plan ističe njegova portabilnost. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji što za krajnji rezultat ima maksimalno prirodnu sliku besprekorne reprodukcije pigmenata i visoke detaljnosti. Konkretnije, kontrast od 10,000:1 čini detalje jasnijim, dok izbor više različitih rezolucija podrazumeva da se ovaj projektor može koristiti u prostorijama različite veličine i rasporeda. Da budemo precizniji EB-29W je idealan za male kancelarije i male edukativne sale.
Pored impresivng kvaliteta slike velika prednost EB-W29 projektora se krije i u njegovoj energetskoj efikasnosti koja može da ide i do 70% u slučaju kada projektor miruje, tj. kada je prezentacija koju projektuje pauzirana. I generalno gledano ovaj projektor spada u energetski najefikasnije na tržištu jer troši malo energije i poseduje lampu dugog životnog veka. Takođe, podržava sve aktuelne Eco standarde i dozvoljava upravljanje sa različitih vrsta uređaja uključujući i mobilne uređaje tipa tablet računara i pamtnih telefona. Jednostavnije rečeno EB-W29  se može povezati na najnovije digitalne uređaje ili kompatibilne analogne proizvode bez potrebe za menjanjem hardvera, čak i ako je on poprilično zastareo.
Inače, kada smo kod konektivnosti da kažemo da je povezivanje pametnih uređaja sa EB-W29 projektorom maksimalno olakšano zahvaljujući iProjection QR kodu konektivnosti – jednostavno se skenira projektovani QR kod sa pametnim uređajem i uživancija može da počne. Sadržaj sa pametnih telefona (ili tablet računara) se može projektovati na veći ekran zahvaljujući podršci za MHL koju ima EB-W29. Sa druge strane digitalni video sadržaji visokog kvaliteta mogu se projektovati preko HDMI priključka dok za veću fleksibilnost ovaj projektor dolazi i sa žičnom LAN konekcijom i opcijom za Wi-Fi (modul se posebno dokupljuje).
Suma sumarum EB-W29 je jedan zanimljiv i veoma moćan projektor koji svaku prezentaciju pretvara u malo remek delo. Može da posluži i za prikaz video sadržaja, ali mu to nije primarna namena. Velike prednosti su mu pored odličnog kvaliteta slike i mala potrošnja energije, kao i lako održavanje. Zaključak je jasan – kome treba mali, kompaktan i ultra prenosiv projektor dobrih performansi od EB-W29 modela trenutno neće naći ništa bolje, bar ne u cenovnom rangu do 80.000,00 dinara
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: EWE

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!