Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueEpson EB-X18 - projektor za vrhunske prezentacije!

Epson EB-X18 – projektor za vrhunske prezentacije!


Za samo nekoliko godina Epson je od najvećeg proizvođača štamparskih rešenja postao najveći proizvođač projektora na svetu i ime koje se sa poštovanjem izgovara u ovoj oblasti. Ogromnu popularnost ovaj proizvođač stekao je zahvaljujući moćnim multimedijalnim modelima, međutim Epson u svojoj ponudi ima i vrhunske projektore za prezentacije koje iz meseca u mesec unapređuje. U aktuelnoj Epson-ovoj ponudi nalazi se više desetina različitih prezentacionih projektora, a jedan od najpovoljnijih je model EB-X18 za koji proizvođač trudi da za uložene pare nudi mnogo više od sličnih konkurentskih rešenja.
Fizički posmatrano EB-X18 se veoma malo razlikuje od ostalih EB projektora u Epson-ovoj ponudi, međutim ono što ga čini posebnim je relativno jednostavna montaža i dobar kvalitet slike. Njegova velika prednost je i minimalna potreba za održavanjem, kao i skup vrhunskih tehnologija sa kojima u radu proizvodi minimalan stepen buke. Inače, ovaj projektor je idealan za male poslovne prostore i školske učionice. Takođe, solidno je rešenje i za manje amfiteatre, s tim da je preduslov da isti budu maksimalno zamračeni. U slučaju da e potrebno EB-X18 projektor je veoma lako moguće preneti sa jedne na drugu lokaciju jer teži svega 2.4 kg.
Kvalitet slike koji donosi EB-X18 projektor je za svaku pohvalu. Svi pigmenti su maksimalno verno reprodukovani dok je detaljnost fantastična. Upravo zbog toga ovaj projektor se odlično snalazi i sa projektovanjem dinamičnih slika, kao i sa prikazom zahtevnijeg multimedijalnog sadržaja. Jača strana mu je i projekcija HD materijala iako on operiše rezolucijom od 1024×768 piksela. Epson kod ovog projektora ističe i komforno odrađen OSD, ali i solidan zvučni sistem koji upotpunjuje uživanje prilikom posmatranja prezentacija.
Za kraj priče o Epson EB-X18 projektoru ostaje još da kažemo da se isti u paketu isporučuje sa malim, ali veoma moćnim daljincem, kao i da poseduje odlične mogućnosti za povezivanje sa drugim uređajima bez obzira na to koju platformu koriste. Cena je kao što smo napomenuli sasvim korektna.
Cena (sa PDV-om): 68.686,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs
 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!