Monday, May 20, 2024
HomeBlueEpson Expression Home XP-405WH

Epson Expression Home XP-405WH

Epson je kompanija koja nas iz meseca u mesec obraduje novim proizvodima među kojima inkjet multifunkcijske mašine dominiraju. Trenutno najveću pažnju kupaca privlači model Expression Home XP-405WH koji spaja kompaktan dizajn i odlične radne mogućnosti sa zavidnim stepenom mobilnosti i odličnom konektivnošću.

Iz naziva modela nije teško zaključiti da je reč o rešenju namenjenom kućnoj upotrebi, mada naše mišljenje je da se bez problema može koristiti i u manjim radnim okruženjima. Vizuelno Expression Home XP-405WH izgleda moderno i potpuno svedeno, a napravljen je od kvalitetne plastike koja zbog glossy finiša iziskuje nešto veće angažovanje oko održavanja.

Osnovu testiranog čine brz prenosni mehanizam sa kojim je u stanju da produkuje 33 mono, odnosno 15 kolor stranica u minuti i unapređena Micro Piezo glava za štampanje koja u kombinaciji sa novim Claria Home Ink mastilima daje otiske vrhunskog kvaliteta. Kada to kažemo prvenstveno mislimo na perfektnu reprodukciju boja i odličnu detaljnost, koja posebno dolazi do izražaja na zahtevnim fotografijama.

Maksimalna operativna rezolucija Expression Home XP-405WH multifunkcionalca je 5760×1440 piksela, a isti pored funkcije štampanja nudi i mogućnosti kopiranja i skeniranja dokumenata. Spada u jedne od lakših za upravljanje prvenstveno zahvaljujući odlično rešenoj kontrolnoj tabli, a jedino što nam je kod njega zasmetalo je skroman kapacitet ulazno-izlaznog bloka. Cena je ekstra povoljna i upravo zbog nje od nas zaslužuje preporuku više.
Cena (sa PDV-om): 12.108,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!