Monday, May 20, 2024
HomeBlueEpson: Izuzetno niski troškovi štampe u kancelariji

Epson: Izuzetno niski troškovi štampe u kancelariji

Epsonova nova ponuda štampača sa integrisanim sistemom rezervoara za masila idealna je za manja poslovna okruženja koja nastoje da smanje troškove štampe, bez kompromisa na kvalitetu.
Modeli L550, L355 i L300 poseduju rezervoare za mastila izuzetno visokog kapaciteta koji mogu da se dopunjuju originalnim Epson mastilima, jednostavno i efikasno. Ovo poslovnim okruženjima nudi izuzetno niske troškove štampe dok Epsonova Micro Piezo tehnologija obezbeđuje dokumente visokog kvaliteta, bez izuzetka.
Model L550 je multifunkcijski 4-in-1 štampač, koji štampa, skenira, kopira i šalje faks, dok je L355 multifunkcijski štampač koji štampa, skenira i kopira. Ovi štampači dolaze sa četiti bočice mastila zapremine po 70ml u bojama: cijan, magenta, žuta i crna. Svaki komplet ovih bočica može odštampati do 4,000 crno-belih strana i 6,500 strana u boji, Dve dodatne bočice crnog mastila koje dolaze u paketu povećavaju obim štampe na 12,000 strana.
Štampači koriste Epsonovu Micro Piezo tehnologiju i nude neprevaziđenu postojanost, kvalitet i pouzdanost u poređenju sa drugim sistemima na tržištu koji funkcionišu po principu dopune. Dodatno, sa garancijom koja traje 12 meseci (ili 30,000 stranica) i korisničkom podrškom, ovi štampači poslovnim korisnicima nude sigurnost i dodatnu pomoć ukoliko im je potrebna. Sami štampači se podešavaju u tri laka koraka: napunite rezervoare, uključite štampač i pripremite sistem za mastila. Bočice za mastila koje ne cure obezbeđuju dopunu rezervoara bez nereda.
Modeli L550 i L355 koriste Epson iPrint, koji korisnicima omogućava da štampaju bežično sa pametnih telefona i tablet računara u kancelariji, što je idealno za izveštaje koji treba hitno da budu odštampani ukoliko korisnici nemaju pristup računaru.
Ivo Peta, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Dizajnirali smo ovaj sistem rezervoara za mastila kako bismo manjim kancelarijama ponudili izuzetno niske troškove štampe bez kompromisa na kvalitetu štampe. Obimna štampa važnih dokumenata je sada ekonomična, uz kvalitet koji korisnici očekuju od Epsona.”
Za više informacija o dostupnim Epson proizvodima možete se obratiti zvaničnom distributeru Epson proizvoda u Srbiji, kompaniji Ewe Comp, na: www.ewe.rs.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!