Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueEpson: Izvanredno niski troškovi štampe u svakom trenutku

Epson: Izvanredno niski troškovi štampe u svakom trenutku

Epson je predstavio novu liniju štampača sa integirsanim sistemom rezervoara za mastila namenjenu studentima i osobama koje rade od kuće, a koje traže način da minimalizuju troškove štampe. Modeli L210 i L110 poseduju rezervoare za mastila izuzetno velikog kapaciteta koji se mogu dopunjavati jednostavno i efikasno korišćenjem originalnih Epson mastila.
Ovaj sistem korisnicima nudi izvanredno niske troškove po odštampanoj strani, dok Epsonova Micro Piezo tehnologija obezbeđuje dokumente visokog kvaliteta u svakom trenutku. Model L210 je multifunkcijski uređaj koji štampa, skenira i kopira, dok je L110 monofunkcijski štampač. Oba štampača dolaze sa individualnim bočicama mastila zapremine 70ml u bojama: cijan, magenta, žuta i crna. Svaki komplet bočica mastila visokog kapaciteta može odštampati do 4,000 stranica u crno-beloj varijanti i 6,500 stranica u boji.
Ovi štampači koriste Epsonovu Micro Piezo tehnologiju i nude neprevaziđenu trajnost, kvalitet I pouzdanost u poređenju sa drugim sistemima na dopunu na tržištu. Dodatno, garancija na 12 meseci (ili 15,000 stranica), uz kompletnu podršku korisnicima pružaju korisnicima bezbrižno korišćenje I pomoć kada god im je potrebna. Sami štampači se podešavaju u tri laka koraka: dopunite rezervoar, uključite štampač i pripremite sistem za mastila. Bočice su dizajnirane tako da onemoguće curenje, za jendnostavnu dopunu, bez nereda.
Ivo Peta, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Dizajnirali smo ove štampače sa integrisanim sistemom rezervoara za mastila koji studentima i osobama koje rade od kuće obezbeđuju štampanje uz izvanredno niske troškove. Štampanje disertacija, eseja i drugih dokumenata koji sadrže puno stranica je sada ekonomično, uz kvalitet koji korisnici očekuju od Epsona.”
Za više informacija o dostupnim Epson proizvodima možete se obratiti zvaničnom distributeru Epson proizvoda u Srbiji, kompaniji Ewe Comp, na: www.ewe.rs
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!