Friday, May 24, 2024
HomeBlueEpson najavljuje bolji, unapređeni uređaj za proizvodnju diskova

Epson najavljuje bolji, unapređeni uređaj za proizvodnju diskova

Nadovezujući se na Epsonov uspeh i ekspertizu u oblasti uređaja za proizvodnju BD/DVD/CD optičkih medija, druga generacija modela Discproducer PP-100II predstavlja unapređenje već dokazanih karakteristika. Uz brzu i pouzdanu proizvodnju CD/DVD medija, model PP-100II poseduje novi USB 3.0 SuperSpeed interfejs i proizvodi 30 CD-ova/15 DVD-jeva na sat  (40/12x za brzinu, 0.6/3.8GB za podatke) uključujući štampu na celoj površini diska.    

Proizvodnja 100 DVD-R DL x 8.5GB se može odvijati bez nadzora zahvaljujući potpuno automatizovanom operisanju, pomoću Pioneer PR1 serije CD/DVD drajvova koji daju najbolju preciznost u klasi i AcuGriprobotizovanoj ručici, koja uzima jedan po jedan disk. Model PP-100II je jednostavan za korišćenje i integrisanje u gotovo bilo koje okruženje. Njime se upravlja sa prednje strane, a za svaku boju obezbeđuje jednostavno praćenje nivoa mastila. Budući da je kompaktan, Discproducer takođe štedi prostor organizacijama koje imaju potrebu za obimnijom proizvodnjom diskova.
Unapređeni Total Disc Maker 5.5 softver sa podrškom za Windows 8 je uključen i pruža napredne funkcije kao što je ‘read back’ alat za bekap fajlova i kopiranje sadržaja sa najviše 50 diskova. ‘Merge print’ karakteristika štampa individualne sadržaje na površinu svakog diska kako bi omogićila jednostavniju proizvodnju više komada odjednom, što je, recimo slučaj sa personalizovanim otičkim medijima.
Lenard Bekman, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Kada je u pitanju čuvanje i distribucija podataka, optički mediji ne samo da su sugurni i otporni na reviziju, već su i ekonomični i ekološki. Model PP-100II je veoma isplativa investicija, jer korisnici mogu sami da zamene kertridže i CD/DVD diskove, bez šrafova, kako bi produžili njegov radni ciklus na više od 70,000 diskova. Individualna mastila čine da cena po odštampanom disku ostane mala, a na duge staze, optički diskovi su ekološki najprihvatljiviji medij.”.
Za više informacija o dostupnim Epson proizvodima možete se obratiti zvaničnom distributeru Epson proizvoda u Srbiji, kompaniji Ewe Comp, na: www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!