Monday, May 20, 2024
HomeBlueEpson najavljuje najnaprednije Full HD 3D projektore

Epson najavljuje najnaprednije Full HD 3D projektore

Epson najavljuje modele EH-TW9100W, EH-TW9100 i EH-TW8100 – tri Full HD 3D projektora iz najviše klase za ljubitelje filmova. Nudeći vrhunski ugođaj kućnog bioskopa, ova serija poseduje najsavremenije tehnologije, uključujući sledeće:

  • Najsavremenija Full HD konektivnost (samo EH-TW9100W)
  • Novi bežični HD transmiter sa 5 HDMI izlaza, koji dozvoljava konekciju i sa uređajima koji nisu bežični
  • Radio Frequency (RF) 3D tehnologija, koja obezbeđuje jak signal za 3D naočare
  • Veoma visok odnos kontrasta – 320,000:1
  • Super-rezolucija i interpolacija frejmova za oštriju i jasniju sliku
  • 2.1 zum sočiva i širok ugao pomeranja sočiva za fleksibilnu instalaciju
  • Konverzija iz 2D u 3D
  • 3LCD tehnologija sa jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji, za živopisne realistične slike.

Model EH-TW9100W projektuje Full HD sadržaj bežično – čak i sa žičanih uređaja, koji mogu da se povežu pomoću bežičnog HD transmitera koji dolazi sa projektorom. Ovo smanjuje broj neophodnih kablova, što instalaciju čini lakšom i urednijom.
2D HD sadržaj se može konvertovati u 3D pritiskom na dugme, dok automatska optimizacija boja, interpolacija i tehnologija super-rezolucije još više pojačavaju vizuelno iskustvo.. Boje su verodostojne, crne nijanse su duboke i odgovaraju bioskopskom gledanju, a svaki detalj je precizno reprodukovan, zahvaljujući visokom odnosu kontrasta koji iznosi 320,000:1 i Epsonovoj 3LCD tehnologiji.
Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Ova Epsonoca serija projektora za kućni bioskop iz visoke klase savršena je za svakoga ko je posvećen gledanju filmova. Ne samo da projektuju kvalitetne bisokopske slike, već su i jednostavni za instalaciju zahvaljujući širokom uglu pomeranja sočiva i centriranom sočivu sa moćnim zumom. Ovo daje korisnicima fleksibilnost da podese projektor gde god žele, bez brige o distorziji I zamućivanju slike.”
Modeli EH-TW9100W i EH-TW9100 dolaze sa USB-punjivim, Radio Frequency, laganim, aktivnim 3D naočarama, koje mogu da se koriste na udaljenosti do 10 metara od projektora.
Modeli EH-TW9100W, EH-TW9100 and EH-TW8100 biće dostupni od novembra 2012.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!