Friday, December 8, 2023
HomeBlueEpson: Pristupačne 3D projekcije za velike prostorije

Epson: Pristupačne 3D projekcije za velike prostorije

Kompanija Epson, svetski lider na tržištu projektora u proteklih 11 godina, najavila je svoje prve sisteme sa duplim pasivnim 3D projektorima. Donoseći dobro osvetljeno i prstupačno 3D iskustvo za najrazličitiju publiku, ovaj model je idealan za obrazovne ustanove, muzeje, izložbe i ugostiteljksu industriju. Epson EB-W16SK nudi nisku cenu posedovanja, podržava sve aktuelne formate 3D signala koji su kompatibilni sa HDMI standardom i obezbeđuju svelte i jasne 3D projekcije za široku publiku.
Epson EB-W16SK sistem projektora sastoji se od dva zasebna projektora koji se postavljaju jedan na drugi uz posebno dizajnirani nosač. Projektori se konektuju preko USB kabla, u podešavanjima za kontrolu i upravljanje, sa polarizujućim pločama zakačenim za sočiva koje dolaze u paketu. Sa dve projekcije koje se preklapaju, slike se elektronski poravnavaju uz automatsko podešavanje, što drastično smanjuje vreme potrebno za podešavanje.
Kvalitet slike garantuje Epsonova 3LCD tehnologija koja verno reprodukuje širok spektar boja i proizvodi prirodne slike živih boja, što je idealno za korišćenje pri naučnim prezentacijama ili umetničkim izložbama. Oba projektora imaju jednako visoke vrednosti emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji koja iznosi 3,000 lumena za svelte 3D slike pri najrazličitijim osvetljenjima ambijenta.
Sa podrškom za sve formate 3D signala koji su kompatibilni sa HDMI standardom, Epson EB-W16SK prikaziuje slike koje su pozicionirane jedna do druge, ili jedna iznad druge i koje su ispunjene do samih ivica. Ovo znači da korisnici imaju fleksibilnost da prikažu najširi spekrtar dostupnog 3D sadržaja. Ovaj sistem projektora dolazi sa parom polarizovanih 3D naočara za svelte trodimenzionalne sadržaje i zahvaljujući povoljnoj ceni, nudi pristupačno 3D iskustvo.
Garet Dej, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Ovo je naš prvi sistem duplih pasivnih 3D projektora i postarali smo se da publika, bez obzira na veličinu, može da uživa u svetlim i živopisnim 3D sadržajima. Korišćenjem kombinacije pasivne 3D tehnologije i pristupačnih naočara, Epson EB-W16SK nudi pristupačnostiidealan je za okruženja gde velike grupe ljudi žele da uživaju u 3D sadržaju.”
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!