Friday, June 14, 2024
HomeBlueEpson uspešno nastupio na Sinergiji

Epson uspešno nastupio na Sinergiji

Kompanija Epson je tradicionalno i ove godine zajedno sa svojim ekskluzivnim distributerom, kompanijom Ewe Comp, bila jedan od uspešnih partnera jedanaeste Microsoft Sinergije, najveće IT konferencije u Srbiji, koja je održana od 18. do 20. oktobra u Sava Centru.

I ove godine, Epson je omogućio učesnicima da pogledaju zanimljiv video materijal projektovan uz pomoć prortabilnog multimedijalnog projektora EB-X10. Predstavnici medija imali su priliku da o planovima, rešenjima i inovacijama iz Epsona porazgovaraju sa regionalnim menadžerom za Balkan u kompaniji Epson, Đanijem Karencijem, kao i sa predstavnicima kompanije Ewe Comp.  Posetioci su takođe imali priliku da se zabave na konstrukciji koja simulira „slobodno padanje” i dobiju fotografije ovog nezaboravnog iskustva odštampane na foto-štampaču Stylus Photo PX820. Pored spomenutih modela, Epson je takođe izložio najuspešnije ovogodišnje proizvode, ultra-tanki i ultra-portabilni bežični model projektora EB 1775W, visoko kvalitetni skener Perfection V500, kao i modele štampača za sve namene, od kancelarijskih rešenja kao što su Stylus Office BX305F i AcuLaser M2300D  do kućnih rešenja kao što je Stylus SX620FW i štampača za fotografe entuzijaste, Stylus Photo PX660.
Otkako se održava u Srbiji, Microsoft Sinergija od je najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope. Sinergija već deset godina okuplja IT profesionalce, rukovodioce, entuzijaste, medije i kompanije. Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinualnom razvoju Srbije i regiona.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!