Thursday, June 20, 2024
HomeBlueEWE Road Show 2011

EWE Road Show 2011

Kompanija EWE je tokom meseca maja svojim poslovnim partnerima u celoj Srbiji predstavila svoj distributerski program. Glavne fešte odigrale su se u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, gde su domaći predstavnici velikih stranih IT kompanija našim uvaženim vlasnicima IT šopova prikazali svoje nove proizvode i predočili u kom pravcu se kreću nove tehnologije. Najveći i najposećeniji skup bio je u hotelu Zira u Beogradu – 1.6.2011 godine, koje je najviše obeležilo predavanje gospodina Renata Vicentija iz kompanije EPSON, koji je tom prilikom predočio sve prednosti EPSON štamparskih rešenja i projektora.

Pored predstavljanja novih hardverskih i softverskih dostignuća predavači su skrenuli pažnju i na blagi porast prodaje, ali i na činjenicu da je Srbija još uvek na začelju u Evropi po broju prodatih računara na godišnjem nivou, kao i da svetska ekonomska kriza još uvek nije napustila ove krajeve. Govorilo se i o načinima kako da se poboljša prodaja, kao i nekim efikasnim metodama za bolji nastup IT kompanija na ovom našem malom tržištu.

Kako to obično biva nakon završetka svih predavanja usledio je koktel koji kako nam se činilo su svi jedva dočekali. Kompanija EWE se ovom prilikom zahvaljuje svim učesnicima EWE Road Showa 2011, kao i svim IT kompanijama koje su uzele učešće na njoj (EPSON, Dell, MSI, Kingston, Apacer, Acer, Konica Minolta, Thecus, AMD, Intel…). Za kraj Marija Popović – marketing menadžer EWE grupe je najavila da se nada još boljem i glamuroznijem EWE Road Show-u naredne godine. Na osnovu onoga što smo videli ove, mi joj verujemo!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!