Thursday, July 18, 2024
HomeIstaknutoEx Revolveri obeležavaju jubilej izdanjem „100% Rokenrol“

Ex Revolveri obeležavaju jubilej izdanjem „100% Rokenrol“

Grupa Ex Revolveri objavila je album „100% Rokenrol – Top 10 Revolveri / Ex Revolveri 1992-2022“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

 

Album „100% Rokenrol“ se sastoji od 10 odabranih numera Revolvera a kasnije i Ex Revolvera u periodu od 1992. do 2022. godine.

Ex Revolveri - Foto Wood
Ex Revolveri – Foto Wood

Na neki način, ovo je proslava 30 godina diskografije grupe“ kaže Vladimir Jakšić Musa i dodaje da ideja bila da se sve te pesme ponovo snime i objave u ujednačenoj produkciji, te da budu bolje prilagođene radio stanicama i digitalnim platformama: „Cilj nam je da ujedinimo i zaokružimo jedan period i proslavimo jubilej zajedno sa našom malobrojnom publikom“.

 

Na albumu se nalazi 10 pesama:

„Nema povlačenja, nema predaje“

„24 sata dnevno rokenrol“

„Brod na okeanu“

„Dar za put“

„Anđela“

„Hej nitkovi (još sam živ)“

„Letim preko mora“

„Kada večeras“

„Sanjaj neki drugi svet“

„Teško je brate pomozi“

 

Ex Revolveri su Vladimir Jakšić Musa (vokal, udaraljke), Dejan Radisavljević Role (gitare), Vladimir Đorđević (gitare), Saša Knežević (klavijature), Vladimir Markoski (bubanj, prateći vokal) i Dejan Matekalo (bas gitara, prateći vokal). 

Kao gosti na albumu pojavljuju se i Marina Bošković (prateći vokal), Mića Luković „Ice Cream Man“ (usna harmonika) i Nebojša Brdarić (jermenski duduk i zurla).

 

Album je u Multimedia studiju snimio Nebojša Brdarić. Produkciju potpisuje Vladimir Jakšić, miks Chris Mace (Brighton Sound System, Brajton) a mastering Pete Maher (Topfloor Productions, London).

Ex Revolveri - Foto Wood
Ex Revolveri – Foto Wood

CD izdanje albuma „100% Rokenrol“ upotpunjeno je i knjižicom koja, osim biografije, sadrži i kompletnu diskografiju benda. Možete ga nabaviti na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, a dostupan je i u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama.

 

 

Ex Revolveri

https://youtu.be/C6b3PU42pwM

https://youtu.be/yvoA1IuJ0K0

https://www.facebook.com/ExRevolveri

https://www.instagram.com/exrevolveri/

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!