Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowFilm "Argo" najbolji u 2012. godini!

Film "Argo" najbolji u 2012. godini!

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je na sinoćnoj dodeli nagrade Američke Filmske Akademije Oskara za najbolji film dobio “ARGO” reditelja Bena Afleka! “Argo” je bio nominovan u sedam kategorija, a pored nagrade za najbolji film u 2012. godini osvojio je Oskara za montažu i adaptirani scenario!
Od četvrtka 28. februara imaćete priliku da ponovo pogledate film na velikom platnu i to u bioskopu Tuckwood Cineplex, dok DVD izdanje najboljeg filma u prošloj godini možete kupiti od 12. marta po ceni od 799dinara i BLURAY po ceni od 1999 dinara.
Film “Đangova osveta” na sinoćnoj ceremoniji osvojio je dve statuete. Kventin Tarantino, reditelj i scenarista filma, osvojio je Oskara za najbolji originalni scenario, dok je Kristof Volc proglašen za najboljeg glumca u sporednoj ulozi za tumačenje lika doktora Kinga Šulca.
Film o agentu 007, takođe je nagrađen dva puta. Numera “Skyfall” koju izvodi pevačica Adel proglašena je za najbolju originalnu pesmu, a film je osvojio Oskara za montažu zvuka.
Ceremonija dodele najprestižnije filmske nagrade održana je u Dolbi Teatru u Los Anđelesu.
 
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!