Monday, May 20, 2024
HomeBlueArt ShowFilm "Gangsterski odred" premijerno u Sava Centru!

Film "Gangsterski odred" premijerno u Sava Centru!

Obaveštavamo vas da će premijera filma “Gangsterski odred” biti održana u Sava Centru 29. januara u 20:30h! Film čija je radnja smeštena u Los Anđeles krajem četrdesetih godina dvadesetog veka, inspirisana je istinitim likovima i događajima.
Priča prati grupu policajaca koji imaju za cilj da se obračunaju sa kraljem podzemlja, čuvenim Mikijem Koenom. Miki Koen (koga u fiilmu tumači dobitnik Oskara, Šon Pen) bio je jedan od najvećih mafijaških bosova Amerike, a za vreme prohibicije imao je priliku da se sretne sa Al Kaponeom.
Odred koji se bori protiv gangsetra, predvodi Džon Omara (Džoš Brolin).
Glavne uloge u filmu takođe tumače Đovani Ribizi, Nik Nolti, kao i dvoje najboljih glumaca mlađe generacije, Ema Stoun i Rajan Gosling.
ŠON PEN (Miki Koen) jedan je od omiljenijih glumaca današnjice. Dva puta je osvojio Oskara, a za najbolje uloge nagradili su ga Kanski i Berlinski Filmski Festivali. Zapažene role ostvario je u filmovi 21 gram i Mistična reka. Oprobao se u ulozi reditelj, producenta, pa čak i novinara. Poznat je po svom humanitarnom radu i pomoći oštećenima u zemljotresu na Haitiju.
RAJAN GOSLING (Džeri Vuters) je jedan od najtalentovanijih i najtraženijih glumaca svoje generacije. Proslavio se još 2001. godine ulogom u filmu Believer. Dvaput je nominovan za Oskara za filmove Half Nelson i Blue Valentine. Osvojio je publiku igrajući u filmovima različitih žanrova poput Lars i prava devojka, Beležnica, Ta luda ljubav, Vozač i drugim.
EMA STOUN (Grejs Faradej) je jedna od najtalentovanijih holivudskih glumica današnjice. Osvojila je publiku ulogama u filmovima Devojka na lošem glasu (za koji je dobila MTV filmsku nagradu i bila nominovana za „Zlatni globus“), Kul momci, Ta luda ljubav. Poslednja zapažena uloga je Gven Stejsi u filmu Čudesni Spider-Man.
RUBEN FLAJŠER je maldi ali već uspešni američki reditelj. Pre rada na filmu, režirao je muzičke spotove i tv reklame.
Posle beogradske premijere, film će na redovnom bioskopskom repertoaru biti od 31. januara.
Trejler možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!