Thursday, June 13, 2024
HomeBlueArt ShowFilmovi koji dolaze: Snow White and the Huntsman

Filmovi koji dolaze: Snow White and the Huntsman

Uvek kada sam nervozan ili kada mi je loše (kao ovih prvih novembarskih dana) uzmem i pogledam neki od filmova iz Sumrak sage (The Twilight Saga –  Twilight, New Moon, Eclipse) nakon čega mi odmah bude bolje, a znate li zašto?

Zato što teško da je moguće snimiti nešto gore od njih! Ma kakva crna fantazija i avantura (tako stoji u uglu na IMD portalu kada kliknete na gore pomenute), daleko su ti naslovi od toga, meni su više komedije, pošto ne prođe par minuta, a da se ne ismejem do suza. Razloga ima mnogo – odvratna maska, ubitačno dosadna priča(e) (volim te-ne volim te, dobroćudni vampiri i zaljubljeni vukodlak, trt, mrt…), treš specijalni efekti i gluma Kristen Stewart. Namerno ističem nju, pošto nam je za priču koja sledi veoma bitna

Ova glumica kao da je zajedno išla na akademiju sa Majom Mandžukom (dno dna domaće kinematografije) i to BK akademiju gde je preko neke teške veze završila istu. U bukvalnom prevodu Kristen Stewart je pre rođena za mesarku nego za glumicu! No šta je tu je sada, snimila devojka desetak filmova (sve krš do krša), iznapaljivala ove mlade klince koji se lože na polugolo žensko dupe ko smrt na baku i jbg. postala je popularna.

Međutim, nije mene to toliko iznenadilo, koliko nedavno saznanje da će pomenuta glumiti u filmu Snow White and the Huntsman i to ni manje, ni više Snow White. Samo sam rekao kuku – zar ona da uništava delo uz koje sam odrastao – jeza me uhvatila! Jedino što me obradovalo je to što je ostatak glumačke ekipe dobar (Chris Hemsworth, Charlize Theron, Ian McShane, Bob Hoskins…), mada ne znam kako će oni stati rame uz rame sa njenim “talentom” – to majka jednom rađa.

Na osnovu prvog trejlera (gde dotične ima jako malo – na svu sreću) koji se pojavio danas, nije teško zaključiti da su specijalni efekti lepo odrađeni, kao i da se prati priča iz knjige, ali mene plaši da je to sve, aposlutno sve što ćemo videti polovinom naredne godine (1. juna 2012 je zakazana premijera), pošto film u kom se pojavi Kristen Stewart (čak i kao statista) teško da može da dobije ocenu veću od 5 zvezdica (dve su realne – ima ok telo!).

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!