Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowFilmski konkurs - kreirajte poster za misteriozni triler „Stoker“

Filmski konkurs – kreirajte poster za misteriozni triler „Stoker“

Povodom novog filma kultnog reditelja Čan-Vuk Parka, „Stoker“, koji će se u bioskopima naći od 4. aprila, „MCF MegaCom Film“ organizuje nagradni konkurs namenjen svima koji vole filmove i dizajn, i poziva ih da kreiraju svoj filmski poster za ovaj misteriozni triler.
Nagrada za autora/autorku najboljeg postera, prema proceni žirija koji čini kreativni tim agencije „McCann Beograd“, je grafička tabla Wacom Bamboo Pen, CTL-470K-EN. Poklon je obezbedila kompanija „ComputerLand“.
Osim najboljeg rešenja, žiri iz agencije „McCann Beograd“ odabraće još 9 postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i izloženi na premijeri filma „Stoker“, 3. aprila u multipleksu „Kolosej“. Autori izloženih postera dobiće na poklon i po 2 ulaznice za premijeru.
Sve informacije o konkursu, kao i inspiraciju, zainteresovani mogu pronaći na adresi stoker.mcf.rsKonkurs traje od 22. do 31. marta.
„Stoker“ je prvi holivudski film južnokorejskog reditelja Čan-Vuk Parka, najpoznatijeg po filmu „Oldboj“ i trilogiji „Osveta“, čiji je ovaj film deo. Talentovana mlada glumica Mia Vasikovska igra Indiju Stoker, tihu, povučenu tinejdžerku, čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima. Na sahrani, ona upoznaje očevog brata Čarlija (Metju Gud), za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih i živi sa Indijom i njenom nestabilnom majkom (Nikol Kidman). Indiju istovremeno privlači i plaši ovaj šarmantni, misteriozni čovek, a njihov odnos postaje sve komplikovaniji.
Volim da pravim filmove u kojima ima puno akcije i panike“, kaže Čan-Vuk Park o svom radu, a kritičari kažu da u „Stokeru“ reditelj priređuje „momente jeze i straha, strašnije od svih koje ste iskusili u poslednje vreme” (The Hollywood Reporter) i „smešta publiku na ivicu stolice od samog početka… Film je jedna divlja vožnja, sa zaslepljujućim filmskim efektima, koja će vas ostaviti bez daha.“ (Huffington Post).
Trejler za film „Stoker“ nalazi se na adresi:

PROPOZICIJE KONKURSA „KREIRAJ SVOJ FILMSKI POSTER“

  • Poster mora biti originalan. Za dizajn postera ne smeju da se koriste se nikakvi originalni vizuelni elementi iz filma ili elementi sa originalnog filmskog postera (fotografije, originalni dizajn naslova filma).
  • Pri izradi postera mogu se koristiti sve tehnike.
  • Osim originalnog vizuelnog rešenja, poster treba da sadrži i sledeće informacije: naziv filma – Stoker, kao i „U bioskopima od 4. aprila“
  • Poster u dimenzijama 50×70 cm, 300 dpi (.tif format) poslati putem nekih od besplatnih servisa za transfer (sendspace.com, wetransfer.com) na adresu stoker@mcf.rs.
  • U atačmentu mejla obavezno poslati i umanjenu sliku postera kao jpeg. fajl veličine do 2 MB
  • Potrebno je navesti tačno ime i prezime autora/autorke, kao i broj telefona.
  • Krajnji rok za slanje radova je 31. mart u 23:00.
  • Svi radovi koje žiri odobri biće objavljeni na Fejzbuk strani MCF MegaCom Filma, (www.facebook.com/MCFSrbija), kao i na McCann Beograd (www.facebook.com/MccannBeograd) i Mondo FB stranama (www.facebook.com/MondoPortal)
  • Ime autora najuspešnijeg rešenja, kao i ostalih 9 autora čija će rešenja biti izložena, biće objavljena 1. aprila u popodnevnim časovima ekskluzivno na sajtu www.Mondo.rs, a nakon toga i na sajtu MCF MegaCom Filma www.mcf.rs.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!