Saturday, June 22, 2024
HomeBlueFlešić iz Kingstona

Flešić iz Kingstona

Kingston je komanija koja skoro svakodnevno lansira nove flešiće pokušavajući na taj način da zadrži lidersku poziciju na tržištu koju drži već nekoliko godina unazad. Kako stvari trenutno stoje Kingstonu odlično ide, a u daljem ostvarivanju ciljeva model DataTraveler 108 će sasvim sigurno pomoći da se stvari maksimalno ubrzaju…

Reč je o veoma malom fleš drajvu koji dizajnerski predstavlja savršeno rešenja za uklapanje uz bilo koju vrstu garderobe. Proizvodi se u kapacitetima do 16GB i cenovno je savršeno pozicioniran. Dostupan je u nekoliko boja i veoma je malih dimenzija. Kao što možete videti sa slike flešić na sebi ima preklopnik koji ga štiti od oštećenja i spoljnih uticaja, ali mu i daje na dodatnoj atraktivnosti. Ujedno ovaj preklopnik je pogodan za personalizaciju drajva, čime DT 108 predstavlja najmanji fleš disk na svetu sa ovom mogućnošću. Lako se održava i pogodan je kako za srednjoškolce i studente tako i za sve korisnike koji vole malene geddžete.

DataTraveler 108 nije neki brz fleš, ali to se od modela u ovom cenovnom rangu i ne očekuje. Ono što je ipak bitno je da sa njim nećete dugo čekati na transfer podataka, ali ne nadajte se ni tome da će film od nekoliko gigabajta biti prebačen ultra brzo. U svakom slučaju ako tražite kvalitetan i pouzdan fleš za vas iili vašu firmu imajte na umu da sa DataTraveler 108 modelom nećete imati problema.

Cena (sa PDV-om): model od 16GB – oko 2.200,00 dinara

Kontakt: Kingston, www.kingston.com/europe

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!