Monday, May 20, 2024
HomeTechnolifeAutoFord B-MAX - najprodavaniji auto ovogodišnjeg sajma automobila

Ford B-MAX – najprodavaniji auto ovogodišnjeg sajma automobila

Ford B-MAX najprodavaniji je auto ovogodišnjeg Beogradskog sajma automobila, koji se može kupiti uz otplatu manju od 135 evra mesečno u dinarskoj protivvrednosti.

Pod motom „Naša nacionalna premijum ponuda“, Grand Motors nudi izuzetne povoljnosti za kupovinu modela B-MAX uz specijalnu sajamsku ponudu: kamatnu stopu od samo 1,99 odsto.

Ovu ponudu realizujemo bez državnih subvencija, uz kamatnu stopu koja je za celi procenat niža od najbližeg konkurenta. Kupac se može opredeliti za učešće od 20 ili 30 odsto, u oba slučaja period finanisiranja je 60 meseci. Mesečna rata za aranžman sa učešćem od 20 odsto od maloprodajne cene ovog automobila je 154,07 evra, a s učešćem od 30 odsto već pomenutih 134,81 evra. Ponuda je istovetna – i za fizička i za pravna lica.

Osim izuzetno povoljng finansiranja, Grand Motors se postarao da u saradnji sa DDOR Novi Sad kupcima ovog automobila omogući i vrlo prihvatljivo kasko osiguranje – od 164 evra godišnje (u dinarskoj protivvrednosti). Uz polisu kasko osiguranja, kupci automobila B-MAX besplatno dobijaju i školu bezbedne vožnje na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!