Iako prednost uglavnom imaju profesionalne linije za kosu, i među drogerijskim možemo naći prilično dobre proizvode. Garnier maska sa arganovim i kamelijinim uljem je veoma prijatno iznenađenje.
Ova maska dolazi u prepoznatljivoj Garnier ambal

Ova maska ima prepoznatljivu Garnier ambalažiu. Vrlo je gusta i prijatnog mirisa. Ne sadrži silikone i parabene. Držite je na kosu oko pola sata, i njene efekte ćete primetiti odmah. Nakon ispiranja kosa je dosta meka, lepršava i lako se češlja. Maske sa uljima često daju takav efekat, tako da ako imate krajeve koji su neukrotivi ova maska će biti savršena za vas! Nije previše teška o masna stoga ne ostavlja tragove nakon ispiranja.
Pogodna je i za sve one koji izbegavaju silikone u maskama za kosu. Intenzivno hrani kosu i pruža joj prirodan sjaj. Nakon ove maske ne bi bilo loše da upotrebite neki silikonski serum, koji će vam dodatno zaštiti kosu od spoljašnjih uticaja.
Mala količina prilikom svakog pranja vam je dovoljna, tako da maska može da traje mesecima. Kosa je mekana, mirišljava, a onajbolja stvar je što funkcioniše čak i kada je držite na kosi samo nekoliko minuta! Ovo je svakako jedna od boljih drogerijskih maski koje ćete probati!