Monday, February 26, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaGillette Venus ProSkin priprema ovog leta Boginju u vama

Gillette Venus ProSkin priprema ovog leta Boginju u vama

Nema sumnje:dugo čekano leto je iza ugla! Gillette Venus ProSkin je lansiran u Srbiji kako bi vam pomogao da sa samopouzdanjem pokažete glatku kožu na moru ili kada nosite letnju odeću. Asortiman Gillette Venus ProSkin proizvoda sastoji se od ProSkin Sensetive 5 sečiva brijača, ProSkin Moisture Rich 3 sečiva za jednokratnu upotrebu i gela za brijanje Venus Satin Care Sensitive Skin, svi su dermatološki ispitani i od Boginje odobreni! Za predivno nežnu kožu, za lepotu jedne Boginje.

Međunarodne modne piste ne nude samo inspiraciju šta nositi ove sezone, već i takođe i najsjanije ideje za najvrelije trendove za negu kože i šminku. Ove godine na modnim pistama će vladati čista i prozirna koža i eterična lepota. Ključ ovladavanja ovim trendom je pravilno razumevanje osnova lepote, što podrazumeva razmatranje vaše rutine koja se odnosi na negu, kako biste se uverili da koristite prave proizvode za svoj tip kože.

Jennifer Lopez, globalni Gillette Venus ambasador je izjavila: „Lepoj koži je potrebna zaštita”. Bez obzira na to koliko je Jennifer zauzeta, ona uvek nađe vremena da ugodi sebi, ali ovih dana to su uglavnom kućni tretmani koji čine najbolje za nju. Jedna od omiljenih stvari Jenifer Lopez je svakako i tretman sa maskom za dubinsko čišćenje nogu, nakon čega sledi opuštajuća kupka u kojoj može da se posveti nogama, koristeći svoj Venus ProSkin Sensitive brijač za osetljivu kožu i za noge glatke poput svile. Ovo dokazuje da bi uvek trebalo da imate vremena da budete nežni prema Boginji u vama.

Stručnjaci za lepotu iz Gillette Venus-a znaju da 60% žena tvrdi da ima osetljivu kožu, dok suva koža smeta 82% žena, što dokazuje da je sada više nego ikada važno da posvetite pažnju vašoj koži koja to zaslužuje.
Nauka iza osetljive kože
Postoji mnogo teorija o tome zašto nam se čini da je naša koža sve više osetljiva. Uobičajni napadači poput zagađenja, stresa, nedostatka sna, nedostatka adekvatne hidratacije, starenja i užurbanog načina života, mogu da utiču na celokupno zdravlje i izgled kože. Ljudi koji su pod stresom, postaju napeti i iscrpljeni, i veća je verovatnoća da su među onima koji imaju osetljiviju kožu – odlično opravdanje da provedete malo više vremena na jogi, u banji ili sklupčani uz neku dobru knjigu.

Venus naučnik, Claire Girdler daje savet za negu osetljive kože: “Brijanje može da ukloni neke od gornjih slojeva potrebnih koži, kao i zaštitni sloj koji ima funkciju sprečavanja gubitaka vode iz donjih slojeva kože. Ako žena već ima osetljivu ili suvu kožu, ovo može dodatno noge učiniti suvim i sklonim perutanju. Štaviše, ako ne koristite pravi brijač, to može prouzrokovati vaše jače pritiskanje brijača ili ponavljanje poteza, što može dovesti do daljeg pogoršanja. Novi dermatološki testiran Venus ProSkin Sensitive brijač pomaže pri rešavanju ovih problema”.
Sa svojih 5 sečiva raspoređenih blizu, jedno do drugog i trakama sa hidrantnom kremom, proširenim lubrikantima i preformulisanim lubastripom, brijač je specijalno dizajniran da smanji osećaj iritacije i pritisak prilikom brijanja.
Nova serija se takođe sastoji od ProSkin MoistureRich za jednokratnu upotrebu i Satin Care Sensitive Skin, gela za brijanje.
The MoistureRich za jednokratnu upotrebu, posebno je dobar za one koji imaju problema sa delimično suvom kožom. Brijač ima 3 sečiva sa ugrađenim MoistureRich Gel Bars koje oslobađaju avokado, masline i botaničku biljku kokum za dodatno klizanje, dajući sjajan osećaj sa svakim glatkim potezom. Gillette Venus Satin Care Sensitive Skin, gel za brijanje osetljive kože je formulisan sa aloja verom da dodatno samnji rizik od iritacije kože prilikom brijanja.
Gillette Venus Proskin Sensitive i Proskin MoistureRich su dermatološki testirani na ženama koje su same procenile da imaju suvu kožu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!