Wednesday, July 17, 2024
HomeUrban vodičBioskopi„Grdana: Zla vila“ i „Borat“ na repertoaru Admiral Open Air Cinema

„Grdana: Zla vila“ i „Borat“ na repertoaru Admiral Open Air Cinema

Pretposlednji filmski vikend u okviru Admiral Open Air Cinema obeležiće dva popularna filmska hita sa Andželinom Džoli i Sašom Baronom Koenom u glavnim ulogama

 

Film Roberta Stromberga „Grdana: Zla vila“, koji istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika iz 1959. godine „Uspavana lepotica“, biće prikazan u petak, 19. avgusta, na platnu postavljenom ispred ulaza br. 4 u Galeriju.

Zvuk će se, kao i prethodnih nedelja, emitovati putem aplikacije „Listen Everywhere“, stoga ne zaboravite da ponesete svoj par slušalica. Pronađite svoju ležaljku ili lazy bag, smestite se udobno u uživajte u još jednom prijatnom filmskom vikendu kraj Save.
Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će se projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema emitovati s početkom u 21.30. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

 

Ljubitelji komedije imaće priliku da pod vedrim nebom na Sava Promenadi u subotu, 20. avgusta, pogledaju sada već kultni film „Borat“ i uživaju u urnebesnim avanturama izmišljenog kazahstanskog novinara Borata Sagdijeva u Sjedinjenim Državama.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!