Thursday, July 18, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaGreen Love: di-džejevi Ben Balans i Ramiro Lopez 25. i 26. marta...

Green Love: di-džejevi Ben Balans i Ramiro Lopez 25. i 26. marta na Novosadskom sajmu

Festival sa tradicijom dugom 13 godina, 25. i 26. marta u Master hali Novosadskog sajma, pravi još jednu vanserijsku žurku, koja nam dovodi nemačkog di-džeja Bena Balansa, Rajola iz Tunisa, Ramira Lopeza, a dvodnevni spektakl će uveličati i predstavnici domaće di-džej scene Marko Nastić, Vladimir Aćić i Ana Kršev.

Master hala najstarije sajamske kuće u Srbiji, 25. marta ugostiće mladog di-džeja iz Majnhajma Bena Balansa koji u Novi Sad, donosi kvalitetan fanki zvuk. Bez sumnje, ovaj daroviti umetnik, publici će pokloniti vanserijski ples za pamćenje.

Isto veče, za di-džej pultom naći će se i Rajol koji na Green Love festival donosi ritmične, živahne setove, zbog čega je uskovitlana i uzbudljiva atmosfera zagarantovana. Naš proslavljeni di-džej i producent Marko Nastić učiniće ovo veče još posebnijim jer nastupa sa svojim konceptom Easy Tiger, koji je kao brend sad već postao prepoznataljiv u regionu.

Naredno veče, 26. marta rezervisano je za Ramira Lopeza čija muzika nije vezana samo za tehno, haus već predstavlja čitavu mešavinu različitih stilova kao što su r’n’b, downbeat, disco, funk, tech and groove i drugi. Uz njega, publika će doživeti nešto što je nezaboravno i jedinstveno. Kako navode brojni kritičari, za Ramira se može reći da je deo novog talasa umetnika iz Španije, kao i onaj na kog se treba kladiti.

Isto veče, rame uz rame uz Lopeza nastupiće i jedan od najcenjenijih tehno di-džejeva i producenata na Balkanu Vladimir Aćić, kao i Ana Kršev.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara za jedan dan, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!