Thursday, June 13, 2024
HomeBlueHP Compaq 8200 Elite – idealan All-in-One

HP Compaq 8200 Elite – idealan All-in-One

HP je proširio ponudu svojih Elite poslovnih stonih računara prvim all-in-one modelom koji koristi drugu generaciju Intel CoreTM vProTM tehnologije, pruža 40 odsto bolje performanse, 15 odsto brži rad hard diska i kraće periode prekida u radu zahvaljujući održavanju na daljinu.

HP Compaq 8200 Elite All-in-One idealan je za velika i srednja preduzeća, kao i za javni sektor, štedi prostor, pruža snažne performanse, korporativni nivo bezbednosti i funkcije daljinskog održavanja. Pored toga, ima ugrađene alate za kolaboraciju koji preduzećima omogućavaju da povežu zaposlene bez obzira da li se nalaze u istoj kancelariji, u istom gradu ili na drugom kraju planete.

„Opet prvi na tržištu, kroz našu Elite liniju stonih računara, pokazujemo posvećenost izuzetnom inženjeringu i potvrđujemo globalnu lidersku poziciju na polju bezbednog, korporativnog računarstva“, rekao je Charl Snyman, potpredsednik i generalni direktor HP-ove grupa za personalne sisteme, EMEA. „HP Compaq 8200 Elite All-in-One donosi do sad neviđene hardverske i softverske inovacije kako bi postavio nove standarde u kategoriji all-in-one modela.“

Fleksibilan dizajn i poslovni alati za kolaboraciju preko interneta

Računarom dominira veliki HD LED monitor dijagonale 23 inča (58,4 cm). Pored toga HP Compaq 8200 Elite All-in-One ima integrisanu web kameru, mikrofon i zvučnike radi lakše komunikacije. SRS Premium Sound tehnologija pruža rafinisan audio ugođaj s okružujućim zvukom. Ovaj računar dolazi s HP Virtual Rooms softverom koji preduzećima omogućava da održavaju poslovne prezentacije, sastanke zaposlenih, obuku i časove, kroz konferencijsko rešenje koje se lako koristi.

HP Elite korisnička podrška radi održavanja kvaliteta i pouzdanosti

HP obezbeđuje standardnu trogodišnju garanciju na delove i rad servisa na lokaciji korisnika. Vrhunska korisnička podrška realizuje se kroz HP Total Care i HP Care Pack usluge, kojim se omogućava proširenje standardne garancije radi maksimizovanja povraćaja investicije. Korisnici se mogu osloniti i na nedavno predstavljenu HP-ovu Elite Premium podršku koja obuhvata posebnu grupu tehničkih profesionalaca s Elite akreditacijom, a koji pružaju brzo i temeljno rešavanje problema vezanih za HP-ovu Elite liniju proizvoda.

Inteligentne performanse, ugrađena bezbednost, mogućnost konfigurisanja.

Prvi All-in-One dodatak HP Compaq 8200 Elite seriji stonih računara, HP Compaq 8200 Elite All-in-One, koristi najnovije Intel procesore i Intel Q67 Express čipset radi inteligentnog maksimizovanja performansi, a tehnologije Intel Turbo Boost 2.0( i Intel Hyper-Threading koriste se za unapređivanje rada integrisanog grafičkog čipa. Da bi omogućio jednostavnu integraciju u okruženje i upravljanje, novi 8200 Elite All-in-One opremljen je Intel Standard Manageability i HP BIOS funkcijama, kao i Intel vPro tehnologijom za upravljanje računarima i daljinsko rešavanje problema.

HP Compaq 8200 Elite All-in-One ima i niz naprednih HP Elite bezbednosnih alata za zaštitu poslovnih podataka. Među njima je standardni integrisani bezbednosni čip TPM 1.2 za hardversku enkripciju, kao i viši nivo lične zaštite kroz HP-ov paket HP ProtectTools, koji obuhvata HP DriveLock, HP Digitalpass, i HP Face Recognition.

Preduzećima koja traže najviši nivo izmenjivosti konfiguracije, odnosno fleksibilnost u oblasti čuvanja i deljenja podataka, HP Compaq 8200 Elite All-in-One omogućava da ugrade do 8 GB(14) DDR3 SDRAM PC3-1333 sistemske memorije preko dva memorijska slota, ima i mini PCI Express (PCIe) slot, kao i ležište za disk. U ponudi je i SSD uređaj proširenog kapaciteta radi bržeg pristupa podacima, tišeg rada, manje zagrevanja i veće izdržljivosti u odnosu na standardne hard diskove.

Elit-standard energetska efikasnost za smanjeni negativni uticaj na ekologiju

Da bi pokazao HP-ov Elit nivo posvećenosti okruženju, HP Compaq 8200 Elite All-in-One je kvalifikovan za ENERGY STAR  i nosi EPEAT Silver sertifikat. Pored toga ima visoko efikasno napajanje  od 87% iskorišćenja energije. Na računar je instalirana i aplikacija HP Power Assistant, omogućen je S3 režim rada na čekanju, a primenjen je i sveobuhvatni termalni dizajn sa senzorima za temperaturu, ventilatorima koji prilagođavaju brzinu okretanja i podešavanja za upravljanje energijom.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!