Monday, February 26, 2024
HomeBlueHP omogućava da organizacije pređu na poslovanje u realnom vremenu

HP omogućava da organizacije pređu na poslovanje u realnom vremenu

HP predstavlja nova rešenja koja ubrzavaju pokretanje SAP aplikacija i donose fleksibilnost koja je korisnicima potrebna za brže donošenje informisanih odluka.    
HP-ove poslovne usluge za brzo pokretanje SAP Business softvera sa SAP HANA podrškom i HP-ove poslovne cloud usluge za SAP aplikacije osmišljene su tako da korisnicima omoguće da naprave korak ka predvidljivosti i bržem ostvarivanju vrednosti. HP AppSystems predstavlja zapakovan i potpuno podržan uređaj za pokretanje SAP Business Suite softvera sa SAP HANA podrškom, koji može obrađivati velike količine podataka iz jedne. Ovo rešenje unapređuje pristup kritičnim podacima tako da korisnici odluke mogu donositi u deliću vremena.
“Organizacije koje pokreću nove poslovne aplikacije moraju da se pripreme za uspeh”, rekao je Jules Beck, potpredsednik, Global Enterprise Applications and Mobility Services, HP Enterprise Services. “HP-ova dubinska ponuda strateških cloud platformi za korisnike znači fleksibilan model koji maksimizuje prednosti SAP rešenja dok obezbeđuje kontrolu nad podacima, njihovo čuvanje i dostupnost.”
Brži povraćaj SAP HANA investcije
Radi ojačavanja ponude strateških usluga za SAP rešenja, HP značajno investira u usluge za brzo pokretanje SAP Business Suite softvera sa SAP HANA podrškom. Ova rešenja dopunjuju postojeće HP-ove SAP HANA usluge i omogućiće korisnicima da pređu na poslovanje u realnom vremenu.
HP-ove usluge za brzo pokretanje SAP Business Suite softvera, omogućiće korisnicima da ubrzaju povraćaj investicije, kao i da integrišu SAP HANA rešenje sa postojećim poslovnim aplikacijama. Pored toga, korisnicima će olakšati pokretanje lokalnih i globalnih instalacija, te ponuditi usluge migracije baza i podataka radi brzog ostvarivanja prednosti primene SAP rešenja.
Pokretanje SAP aplikacija u cloud okruženju
Nove HP-ove poslovne cloud usluge za SAP aplikacije korisnicima omogućavaju donošenje najboljih usluga u vezi pokretanja SAP aplikacija. Nove usluge obuhvataju savetovanje, transofrmaciju i upravljanje kako bi korisnikov prelazak na cloud bio praćen na svakom koraku..
HP Enterprise Cloud usluge za SAP aplikacije uključuju:

  • Usluga transformacije aplikacija obuhvata alate i dokazane metode za prebacivanje SAP aplikacija u cloud okruženje, dok usluge integracije omogućavaju da se SAP aplikacije integrišu sa starim poslovnim aplikacijama.
  • Automatizacija pokretanja namenjena je korisnicima koji žele da svoje SAP rešenje prebace na model upravljane aplikacije, gde HP obezbeđuje sve usluge i održavanje SAP aplikacija.
  • Ponuda virtuelnog privatnog clouda donosi infrastrukturu kao u uslugu korisnicima koji žele da pređu na model koji se fokusira na snižavanje ukupne cene vlasništva i pruža fleksibilnost plaćanja po obimu upotrebe.
  • SAP Applications Platform kao usluga pruža korisnicima podršku i upravljanje aplikacijama, što obuhvata konfiguraciju, povezivanje i podatke.

HP-ove poslovne cloud usluge za SAP aplikacije predstavljaju sveobuhvatni pristup SAP cloud ekosistemu, a za njih se plaća po obimu upotrebe. Ove usluge korisnicima garantuju dostupnost aplikacija i prilagođavanje obimu potreba, uz veliki broj dodatnih servisa kojima se ubrzava povraćaj investicije.
Novi HP AppSystems za SAP Business Suite softver sa SAP HANA podrškom baziran je na konvergentnoj infrastrukturi, a dolazi u varijantama sa 1, 2 ili 4 terabajta memorije. Koiristi HP ProLiant DL980 server sa HP PREMA arhitekturom radi najbolje dostupnosti u svojoj klasi. HP AppSystems omogućava obradu velikih količina podataka 1.000 puta brže u odnosu na tradicionalna okruženja.
Cene i dostupnost

  • HP-ove usluge implementacije i brzog pokretanja rešenja SAP Business Suite sa SAP HANA podrškom dostupne su širom sveta po ceni koja zavisi od potreba korisnika.
  • Cena za HP-ove poslovne cloud usluge za SAP aplikacije obuhvata i sprovođenje transformacije, dok se usluge konfigurisanja naplaćuju prema potrebama korisnika. Očekuje se da širom sveta budu dostpune kasnije ove godine.
  • Uređaj HP AppSystems za SAP Business Suite sa SAP HANA podrškom dostupan je širom sveta.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!