Monday, April 15, 2024
HomeBlueHP predstavlja stoni računar za koji vam nije potreban sto

HP predstavlja stoni računar za koji vam nije potreban sto

HP je predstavio HP ENVY Rove20, svoj prvi prenosivi sve-u-jednom računar, za koji nije potreban sto i koji, uz ugrađenu bateriju, jedinstveni dizajn i naprednu tehnologiju ekrana osetljivog na dodir, omogućava porodicama i prijateljima da uživaju u zajedničkoj zabavi.   
HP je takođe najavio nove notebook računare i sve-u-jednom PC računare namenjene korišćenju kod kuće, koji korisnicima pružaju više fleksibilnosti u pristupu i deljenju informacija. Sa ekranima osetljivim na dodir i novim tipovima uređaja pristupačnih cena, HP-ovi novi modeli omogućavaju neprekidnu integraciju tehnologije u užurbane živote korisnika.
„Korisnici od računara traže mobilnost i fleksibilnost, kako bi obezbedili nove načine da se u porodicama okupe različite generacije“, kaže Luis Perin, direktor korisničkih proizvoda grupe za štampu i personalne sisteme, HP EMEA. „Da bi zadovoljio potrebe korisnika, HP razvija nove generacije uređaja, kao što je Rove Mobile sve-u-jednom PC računar, koji omogućava ljudima da se povežu, podele i kreiraju nove sadržaje, onako kako nikad nisu mogli ni da zamisle“.
Stoni računar kome sto nije potreban
HP ENVY Rove20 može vrlo lako da se prebaci iz uspravnog u horizontalan položaj, pružajući korisniku osećaj kao da koristi tablet uređaj. Koristeći naprednu „multiple-touch” tehnologiju ekrana, moguće je, između ostalog, da više korisnika istovremeno igra video igre. Video igre za više igrača, kao što su ElectronicArtsMonopoly, Fingertapps JigsWarPuzzle, Fingertapps Musical Instruments i nsquared kreiranje reči, vrlo lako se igraju kada je računar položen.
Uz video igre, porodice i prijatelji mogu da uživaju u multimedijalnim sadržajima na IPS LED ekranu dijagonale 50.8cm (20 inča) i rezolucije 1600 x 900 piksela, koji omogućava široke uglove gledanja, jasne boje i oštre slike, dok ugrađeni Beats Audio daje čist i jasan zvuk. Uz četvrtu generaciju Intel Core procesora, Intelovu HD grafiku i ekran osetljiv na dodir u deset tačaka, HP ENVY Rove20 poseduje snagu koja obezbeđuje produktivnost i uzbudljivu zabavu uz jednostavnost interakcije dodirom. Dodatne informacije o HP ENVY Rove20 su dostupne na The NextBench.
Ekrani osetljivi na dodir za svaki zadatak, uz pristupačne cene
Uz nove sve-u-jednom PC računare i moćne modele notebook računara za kućne korisnike, sa tehnologijom ekrana osetljivih na više dodira, HP nudi intuitivno Windows 8 iskustvo „dodira” po pristupačnim cenama. Uz proizvodie koji imaju odličan odnos cene i kvaliteta, tehnologija „dodira” nikada nije bila dostupnija. Korisnici će imati koristi od novih dizajnerskih elemenata koji povećavaju izdržljivost, upotrebljivost i performanse uređaja.

 • Novi HP Pavilion 23 TouchSmart All-in-One PC nudi odlično korisničko iskustvo za sve one kojima je bitna vrednost uređaja. HP Pavilion 23 TouchSmart ima IPS full HD(1) ekran dijagonale 58,42cm (23 inča), sa širokim uglovima gledanja koji omogućavaju izvanredan pregled internet sajtova, video materijala i filmova.
 • HP Pavilion 11 TouchSmart Notebook računar nudi odlično Windows 8 iskustvo na ekranu kapacitativne tehnologije dijagonale 29.46cm (11.6 inča), koji podržava do deset tačaka simultanog dodira. To je ujedno i najpristupačniji HP notebook računar sa ekranom osetljivim na dodir.
 • HP Pavilion 14 TouchSmart Sleekbook računar ima najbolji odnos cene i kvaliteta od svih HP Sleekbook računara sa ekranom osetljivim na dodir. Idealan je za posao ili zabavu, a uz pomoć AMD procesora A-serije, filmovi i video igrice prosto oživljavaju.

HP takođe predstavlja dodatne TouchSmart PC računare i selekciju modernih, pouzdanih notebook računara koji poseduju performanse za svakodnevno korišćenje, po pristupačnoj ceni.
Unapređena rešenja za intuitivnije iskustvo
HP je novim PC računarima dodao set ekskluzivnih rešenja i servisa koji unapređuju doživljaj u Windows 8 okruženju i pomažu korisnicima da kreiraju, organizuju i štampaju sadržaj koji im je bitan.

 • HP Connected Music powered by Meridian omogućava korisnicima da otkriju integrisano muzičko iskustvo, dajući im pristup svojoj muzičkoj kolekciji, koju sada mogu da slušaju na različitim plaftormama i uređajima. Aplikacija takođe omogućava preuzimanje i slušanje muzičkih servisa, kao i internet radija. Dakle, sve se nalazi na jednom, korisniku zgodnom mestu.
 • Nova HP Connected Photo powered by Snapfish je aplikacija koja neprekidno sinhronizuje fotografije sa različitih uređaja i pruža jednostavne opcije za njihovo editovanje, a ima i mogućnost trenutnog deljenja sadržaja na društvenim mrežama.
 • Korisnici mogu dobiti bolju telefonsku i onlajn podršku, koja prevazilazi standardnu ograničenu garanciju, za ove i ostale nove proizvode uz HP Care Pack servis. HP Care Pack nudi set servisa kojima je jednostavno pristupiti i koji uključuje zaštitu od slučajnog oštećenja, pomažući korisnicima da lakše prebrode krađu uređaja, slučajan pad, prosipanje tečnosti po uređaju ili oštećenje uređaja prouzrokovano naglim promenama u električnoj mreži.
 • Dodatno, uz HP SmartFriend uslugu, korisnici mogu dobiti trenutan odgovor koji uključuje neograničenu i prilagođenu pomoć, kao i korak po korak „uradi sam“ instrukcije.

Cene i dostupnost

 • HP Envy Rove20 će biti dostupan u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi krajem jula sa početnom cenom od 999 evra.
 • HP Pavilion 23 TouchSmart All-in-One PC će biti dostupan u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi od 15. jula sa početnom cenom od 799 evra.
 • HP Pavilion 11 TouchSmart notebook računar će biti dostupan u Evropi, Bliskom istoku i Africi u drugoj polovini jula sa početnom cenom od 399 evra.
 • HP Pavilion 14 TouchSmartSleekbook računar je dostupan u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi sa početnom cenom od 499 evra.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!