Sunday, April 21, 2024
HomeBlueHP proširuje ponudu poslovnih tableta modelom EliteBook Revolve

HP proširuje ponudu poslovnih tableta modelom EliteBook Revolve

HP je proširio svoj portfolio poslovnih tableta najavom novog modela poslednje generacije – HP EliteBook Revolve – notebook računara sa ekranom osetljivim na dodir koji se može okretati, što korisnicima omogućava da lakše prikažu svoj rad, a može se i preklopiti kako bi se koristio i kao tablet.
Sa mogućnošću transformacije jednim jednostavnim pokretom, HP EliteBook Revolve je osmišljen za poslovne i institucionalne korisnike kojima je istovremeno potreban ultratanki notebook i tablet sa ekranom osetljivim na dodir. Sa Intel Core procesorima treće generacije i optimizacijom za Windows 8, HP EliteBook Revolve nudi neverovatne performanse i predstavlja notebook snažne konfiguracije, uz fleksibilnost brzog transformisanja u tablet sa HD ekranom osetljivim na dodir.
HP je takodje predstavio novi HP Multi-Tablet Charging Module, koji brzo i lako puni i čuva do 10 tablet računara koristeći samo jednu utičnicu. Prilagođen za različita radna okruženja, ovaj modul obezbeđuje sve priključene tablete putem mehanizma za zaključavanje i bravom na vratancima sa zadnje strane.
“Zaposleni u kompanijama žele računare koji funkcionišu na način poput njih samih – fleksibilno i sa mogućnošću prilagođavanja svakoj situaciji,” kaže Gerwald van der Gijp, direktor za poslovne proizvode Personal Computer Business Unit, HP EMEA. “HP je posvećen tome da njegov portfolio Elite tablet rešenja pruži korisnicima performanse koje su potrebne za vrhunsku produktivnost njihovih zaposlenih, uz dizajn koji će im omogućiti da budu ponosni gde god da ga ponesu – a sve to bez žrtvovanja usluga i zaštite koji otklanjaju sve glavobolje iz IT sektora.
HP EliteBook koji će se “presaviti” da biste uradili više
Uz ekran osetljiv na dodir koji se okreće da bi omogućio korisnicima da podele svoj rad, i sklapa u ultra-mobilni tablet , HP EliteBook Revolve je osmišljen za dinamična poslovna okruženja. Predstavljajući devetu generaciju HP-ove linije tableta na sklapanje, on poseduje sve alate potrebne za ušpesan rad, uključujući:

 • Windows 7 Pro ili Windows 8 Pro za prepoznatljivo PC iskustvo, uz intuitivni doživljaj dodira – pokretan poslednjom generacijom Intel procesora.
 • HD ekran diagonale 11.6 inča, spakovan u okvir težine 1.4 kg koji daje slobodu mobilnosti bez žrtvovanja performansi.
 • Automatsko prilagodjavanje orijentacije i osvetljenja ekrana prema poziciji, kao i prosvetljena tastatura pune veličine, sa opcionom olovkom.
 • Kameru 720p HD4, sa dvokanalnim mikrofonom, DTS Studio zvukom, i uključenim CyberLinkYouCam softverom, koja omogućava jednostavnu komunikaciju licem u lice, kao i kreiranje HD web video klipova.
 • Vrhunsku izradu, uključujući izdržljivo Corning Gorilla Glass 2 staklo otporno na ogrebotine i magnezijumsko kućište.
 • Mogućnosti dokinga kao kod poslovnih računara, za lako povezivanje sa ekranom, tastaturom, mišem, dodatnim portovima ili štampačem.
 • 3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort i bezbedni NFC za jednostavnu i sigurnu produktivnost u pokretu, uz standardne mogućnosti dokinga za potpunu povezanost u kancelarijskim uslovima.
 • Komponente vrhunske poslovne klase i SSD opcije do 256 GB sa Intel Rapid Start tehnologijom – spreman za rad već za 5 milisekundi.

Radite bilo gde uz jednostavno korišćenje i potpunu bezbednost podataka
Kao i kod svih HP EliteBook uređaja, HP Revolve sadrži sve alate potrebne IT sektoru za bezbedno korišćenje i upravljanje, među kojima su i sledeći:

 • Poslovni IT alati poput Active Directory, pristupa domenu, PXE boot support i niz HP Client Management rešenja, koja omogućavaju bezbednu upotrebu i efikasno upravljanje sistemom.
 • HP Client Security koji pruža zaštitu na svakom nivou, uključujući HP BIOS Protection i Microsoft Defender ili Microsoft Security Essentials; ugrađeni sertifikovani TPM bezbedonosni čip za enkripciju podataka, kao i četiri godine HP Absolute Data Protect zarad pružanja dodatne zaštite uređaja, podataka i informacija o korisniku.
 • HP Global Series i HP Custom Integration Services za lako korišćenje unutar globalnog poslovnog sistema, sa konzistentnim globalnim konfiguracijama i mogućnostima posebnog podešavanja, poput ubacivanja korporativnog vizuelnog identiteta.
 • Mogućnost direktnog štampanja na bilo kom HP štampaču sa opcijom ePrint ili na umreženom HP štampaču bez potrebe skidanja drajvera. HP ePrint softver takođe omogućava korisnicima da štampaju sa udaljenih lokacija na više od 24,000 javnih mesta – poput hotela i poslovnih prostora.

HP predstavlja novu dodatnu opremu za proširenje HP ElitePad ekosistema
U oktobru, HP je predstavio svoj prvi poslovni tabletračunar, HP ElitePad, koji je osmišljen sa ciljem da odgovori na najraznovrsnije potrebe poslovnih korisnika. Tada je predstavljen i jedinstven ekosistem za povećanje produktivnosti, sačinjen od HP ElitePad Smart Jackets(2) i dodatne opreme.
Novi dodatak ovom ekosistemu je HP Multi-Tablet Charging Module, dodatak koji koristi radnim sredinama kao što su ordinacije, učionice i drugi radni prostori, da ostanu uredne prilikom bezbednog punjenja tableta za kasnije korišćenje. Modul je operativan za bilo koju vrstu tableta dijagonale do 10.1 inča/ 25.65 cm, i idealan je za upotrebu sa HP ElitePad tabletom i HP ENVY x2 notebook računarom koji se može koristiti i kao tablet, bez obzira na to da li se notebook koristi sam ili uz HP Smart Jacket ili tastaturu. Zgodan dizajn omogućava da se dva Multi-Tablet Charging modula pune istovremeno, i uz jedinstveni sistem kablaže omogućena je jednostavna postavka.
Dostupnost
HP EliteBook Revolve će biti dostupan u regionu EMEA od marta 2013. Informacije o ceni biće objavljene bliže ovom terminu. HP Multi-Tablet Charging Module se očekuje u regionu EMEA od marta 2013
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!