Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowHrabri autić Plodi - u bioskopima od 4. septembra

Hrabri autić Plodi – u bioskopima od 4. septembra


Plodi je policijski auto, zadužen da čuva red u svom gradu. Sada će dobiti zadatak važniji od svih – da zaštiti novu atrakciju parka prirode, mamu orla retke vrste i njeno jaje. Stvari se komplikuju kada dve šarmantne žene lopovi ukradu mamu orla, a u jednu od kradljivica se zaljubi policajac Ričard.
Plodi je šarmantan auto s kojim je lako i divno provoditi vreme. On je detinjast, impulsivan i sve što radi, radi punim srcem i trudi se svim snagama da svoj posao obavi najbolje što ume. U isto vreme je hrabar i voli da se igra, a onda kada pronađe orlovo jaje ispod svoje haube, zaista mu je dozvoljeno da čini kako misli da je najbolje, jer nije lako brinuti o orliću koji odrasta misleći da je auto.
Film ,,Hrabri autić Plodi” zasniva se na priči o omiljenom junaku koji je u Norveškoj bio neizbežan deo dečije kulture skoro tri decenije. Lik Plodija stvorio je policajac Age Magnusen sredinom osamdesetih, o ovo ostvarenje je zapravo nastavak filma iz 2010. godine. Radnja je smeštena na severu Norveške, u regionu koji ne samo da je čuven po magičnoj severnoj svetlosti, već i po neverovatnom zalasku sunca i tom veoma posebnom, toplom letnjem  svetlu.
Prema rečima reditelja Rasmusa A. Sivertsena, divni predeli su poslužili kao inspiracija: ,,Uložili smo dodatne napore kako bismo stvorili taj veoma poseban pejzaž i osvetljenje koje postoji u ovom regionu, a to je celom filmu dalo jedan egzotičan i drugačiji nivo”.
Film ,,Hrabri autić Plodi” sinhronizovan je na srpski jezik, a u bioskopima širom Srbije naći će se od 4. septembra.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!