Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowHumanitarni Porodični vikend 2. i 3. februara

Humanitarni Porodični vikend 2. i 3. februara

Februarski Porodični vikend, koji će se održati 2. i 3. februara u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu, obeležiće humanitarne akcije prikupljanja sredstava za pomoć deci iz različitih socijalnih ustanova.
Prikupljena fizička i novčana sredstva u beogradskom „Cineplexx-u“ biće poklonjena štićenicima Prihvatilišta. Posetioci ovog bioskopa koji donesu stvari, poput sredstava za ličnu higijenu, sredstava za čišćenje i dezinfekciju ili dugotrajne prehrambene namirnice, biće nagrađeni besplatnim kokicama. Bioskop će deliti ulaznice putem medija, a njihovi dobitnici će sami birati cenu – simboličan prilog za decu iz Prihvatilišta. Kutije za dobrotvorne novčane priloge biće postavljene oba dana Porodičnog vikenda.
Na isti način će se u bioskopima „Cineplexx“ u Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu prikupljati pomoć deci iz kragujevačkog Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Knjeginja Ljubica“ i iz niškog  Centra za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju „Mara“. Bioskopi „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ će štićenicima ovih ustanova obezbediti karte za filmove nakon Porodičnog vikenda, kada će im prikupljena sredstva biti uručena.
Tokom Porodičnog vikenda biće prikazani popularni porodični naslovi: „Koko i duhovi“, „Haos u kući – matroci dolaze“, „Semijeva velika avantura 2 3D“ i „Zvončica i tajna krila 3D“. Pored filmova, u holovima bioskopa mališani će od 12 do 17 časova moći da se druže sa maskotama i mađioničarima i da učestvuju u radionicama. Mališani do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će uz tu karticu plaćati dečiju cenu ulaznice.
Sve informacije o Porodičnom vikendu mogu se naći na adresi www.cineplexx.rs, gde se nalazi i lista stvari neophodnih ovim ustanovama.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!