Borba za decu! Podrska i pomoc porodicama sa troje ili vise dece, manjim porodicama koje zive u teskim uslovima i samohranim roditeljima.

Udruzenje Majke sa troje dece se bavi humanitarnim radom, pomaze porodicama koje zive u teskim uslovima i pruza podrsku samohranim roditeljima. Pred sobom ima put da se bori za ciljeve i izbori za prava roditelja koja bi omogucila deci srecnije odrastanje.

Molba za bolji i jaci put u borbi ka ostvarenju naših ciljeva.

Molimo da našu neprofitnu organizaciju pomognete u skladu sa Vašim mogućnostima i željama, kak bi brže i uspešnije ostvarili naše ciljeve.

Sve naše akcije doprinose roditeljima sa više dece u užem i širem smislu, zato ste nam važni Vi, kao vrlo bitan učesnik u našim akcijama, sponzor ili donator.

Ako vas interesuje da postanete sponzor ili donator, jednostavno možete dati svoj doprinos bilo u gardarobi, hrani ili eventualno uplati u visini koja Vam odgovara, koju možete izvršiti na naš žiro račun:

Banka Intesa 160-0000000451351-46
“Majke sa troje dece”

Naše udruženje pred sobom ima veliki broj ideja za koje je potrebna pomoć donatora, sponzora.
Zato nam je svaka pomoć dobodošla i ovim putem Vas molimo da shodno svojim mogućnostima pomognete radu našeg Udruženja.

Istatknut prijatelji “Udruženja Majke sa troje dece”

Stolar Mile

Sve se može kad se hoće !

Besplatna proizvodnja stolica hranilica za decu , pomoć deci sa problemom u razvoju i pomoć porodicama teškog materijalnog stanja
Čuveni stolar Mile iz Rakovca, besplatno pravi stolice za malu decu i poklanja ih. Osim stolica, Mile sa svojom porodicom, sinom i suprugom, ljudima pomaže i da dođu do lekova, srede kuću, spreme drva… Nema kraja u Srbiji gde njegova noga nije kročila i pomogla.

 

Ana Marija Žarković

Nismo svi pametni ni lepi, ali ako se dovoljno potrudimo, možemo i planinu pomeriti.

Želja da se pomogne drugima, čak i u momentima kada ni sami nismo u mogućnosti da ispunimo mnoge naše želje. Možemo uvek naći način da se pomogne drugima, a pogotovo ako oko sebe imate fantastične prijatelje.

 

Sajt Udruženje Majke sa troje dece