Monday, April 15, 2024
HomeBlueI performanse i dizajn

I performanse i dizajn

Asus-ov ML249H monitor je prošle godine dobio nagradu “Good Design” za izuzetan dizajn koji ističe njegovo elegantno crno kućište sa postoljem u obliku prstena i besprekorno savršen panel moćnih performansi.

Osnovu ovog displeja čini LED pozadinski osvetljen ekran dijagonale 24 inča, sa odnosom stranica od 16:9 i Full HD rezolucijom (1920×1080 piksela). Pogodan je za rad u programima za obradu grafike, ali za gledaje filmova i kuckanje tekstova. Osvetljenje mu je podešeno na250 cd/㎡ dok je kontrast 3000:1 i može se povećati do maksimalnih 50000000:1. Horizontalni/vertikalni ugao vidljivosti je 178°, a vreme odziva ugrađenog TN panela je 8 ms. To je sasvim dovoljno za gore pomenute svrhe, čak za neke namene i potpuno nepotrebno.

Međutim, mnogo bitnija je reprodukcija boja koja je kod ML249H verna upotpunosti. Ista u kombinaciji sa SPLENDID Video Intelligence tehnologijom omogućava brzu i laku promenu prikaza preko predefinisanih postavki, pa tako za nekoliko sekundi možete skoknuti iz noćnog u dnevni ili iz video u internet mod. Od priključaka monitor imaHDMI, D-Sub, DVI-D (pomoću HDMI-to-DVI kabla) i 3,5 mm Mini-Jack za slušalice.

Cena (bez PDV-a): oko 27.500,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!