Saturday, June 22, 2024
HomeBlueI stil i prestiž - StoreJet 25A2

I stil i prestiž – StoreJet 25A2

O tome koliko su eksterni diskovi postali sastavni deo naših života najbolje govore podaci o svakodnevnoj potražnji za ovim gedžetima. Ima ih u različitim oblicima i dezenima, a svi imaju samo jedan zadatak – da lako i bezbedno  prenesu velike količine podataka sa jedne lokacije na drugu. Transcend kao najveći proizvođač eksternih diskova stalno se trudi da svoje kupce obraduje brzim i kvalitetnim rešenjima, a ono što je trenutno aktuelno u ponudi je nova StoreJet 25A familija sa dva sjajna modela bazirana na USB 2.0 i USB 3.0 kontrolerima poslednje generacije. Mi vam danas predstavljamo StoreJet 25A2.

StoreJet 25A2 je elegantno dizajniran eksterni disk (2.5-inčnog tipa) namenjen umereno zahtevnim korisnicima i svima koji vole jednostavne linije i dobre performanse. Napravljen je od kvalitetne crne plastike uglačane do veoma visokog sjaja, što i nije baš previše zahvalno za održavanje, ali sa druge strane takav potez daje na velikoj atraktivnosti proizvodu. Sam drajv je zasnovan na USB 2.0 kotroleru i dostupan je u kapacitetima do 1TB. U radu se malo zagreva, a po pitanju transfera podataka spada u najbrža rešenja u svojoj klasi (25MB/sec. – upis, 37MB/sec. – čitanje).

StoreJet 25A2 je kopatibilan sa svim aktuelnim verizajama Win i Mac platformi, s tim da samo pod Windows okruženjima funkcioniše OTP – bekap iz jednog poteza, uz obaveznu instalaciju pratećeg softvera. Zapravo to je moguće postići i pod OS X platformama novije generacije uz aktiviranje Vremenske mašine.

Transcend je sa ovim drajvom uspeo da održi vodeće mesto na tržištu eksternih diskova, ali i da ponudi jedno elegantno i moćno rešenje koje vas sigurno nikada neće ostaviti na cedilu. Uz sve to i cena mu je sasvim korektna pa ako ste u potrazi za brzim i kvalitetnim eksternim diskom StoreJet 25A2 obavezno uzmite u razmatranje.

Cena (sa PDV-om): za model od 1TB – oko 10.500,00 dinara

Kontakt: PiN, www.pinsoft.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!