Monday, April 15, 2024
HomeBlueIdealan za prve januarske dane

Idealan za prve januarske dane

Canon je upravo predstavio Connect Station CS100, jedinstveni uređaj za skladištenje fotografija koji vam omogućava da brzo i jednostavno sredite, pregledate i podelite vaše fotografije i filmove, sa jednog mesta kom se veoma lako pristupa. Rekli bismo idealno za ove prve januarske, praznične i snežne dane.
Connect Station CS100 služi kao centar za skladištenje sadržaja ukupnog kapaciteta do 1 TB u vašem domu. Zahvaljujući njemu, briga o tome na kojoj memorijskoj kartici ili uređaju je smeštena neka fotografija postaje stvar prošlosti. Sve vaše fotografije i filmove moguće je samo jednim dodirom preneti sa Canonovih fotoaparata i kamera koje podržavaju tehnologiju NFC1.
Vaš omiljeni sadržaj možete na Connect Station CS100 smestiti i sa mnogih drugih uređaja. Fotografije i filmove sa drugih fotoaparata ili kamera možete preneti pomoću USB veze ili direktno sa memorijske kartice. Spontane trenutke zabeležene na pametnim telefonima ili tabletima možete preneti putem Wi-Fi veze, pomoću WEB pretraživača – što smeštanje svih vaših slika i filmova na jedno mesto čini jednostavnijim nego ikad pre.
Connect Station CS100 omogućava i jednostavno organizovanje vaših kolekcija slika na televiziskom ekranu što vam omogućava da prikazujete vaše slike i filmove u zadivljujućoj Full HD rezoluciji– korišćenjem posebnog infracrvenog daljinskog upravljača možete pregledati sadržaj po datumu nastanka ili napraviti albume sa određenom temom.
Prijatelji i porodica takođe mogu biti redovno obaveštavani o vašim pustolovinama – korišćenjem usluge CANON iMAGE GATEWAY, vaš Connect Station CS100 omogućava vam da jednostavno podelite vaše slike i filmove na društvenim mrežama, kao i putem Iriste, Canonove platforme za upravljanje slikama na “Claud-u”, te na taj način omogućite i drugima da uživaju u njima – gde god se nalazili.  Štampanje slika moguće je čak i bez računara, korišćenjem PictBridgea na štampaču koji podržava Wi-Fi vezu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!