Monday, December 4, 2023
HomeRedLepota/KozmetikaIdealna podloga za leto: CC i BB kreme sa zaštitnim faktorom

Idealna podloga za leto: CC i BB kreme sa zaštitnim faktorom

Za leto često biramo podloge lagane teksture, a BB i CC kreme su dobar izbor. Već duže vreme su trend u beauty svetu i gotovo svaki kozmetički brend ima svog asa u rukavu.
Prvo su se na tržištu pojavile one s oznakom BB koje su imale laganu prekrivenost i na koži su ostavljale mladalački efekat, dok su CC kreme koje su došle nešto kasnije bile nešto konkretnije teksture.

U svakom slučaju, obe imaju istu ulogu, a to je lagana prekrivenost s kojom naša koža izgleda najbliže prirodnoj, a onima koje smo odabrali zajednički je veći ili manji zaštitni faktor, koji se preporučuje tokom cele godinu, a posebno leti kada smo izloženi suncu više nego ikad.
Gotovo svi kozmetički proizvodi danas počevši od preparativne kozmetike u sebi sadrže barem onaj najniži, mi smo pronašli CC i BB kreme koje u sebi sadrže dovoljno visoke zaštitne faktore. U nastavku pronađite kreme koje će vam ovo leto biti dostojna zamena za tečne pudere u slučaju da poželite nešto lakše i ugodnije na svom licu. A s nekima možete i na plažu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!